دوشنبه 04 اسفند 1404 - Mon 23 Feb 2026
  • حذف هشت میلیون ایرانی از فهرست یارانه‌بگیران

  • علیپور اخیرا عملکرد ضعیفی در پرسپولیس داشته

  • در تجمعات امروز دانشگاه‌ها چه گذشت

  • هشدار انصارالله درباره پروژه خطرناک آمریکایی-صهیونیستی

  • دو ممنوعیت جدید در فروش خودرو وارداتی‌

  • صاحب قبر بی نشون سلام مادر / مهدی رسولی

  • محمدجواد تندگویان؛ شهید غریب دوران دفاع مقدس

  • ترامپ ،با محاسبات اشتباه ناو را به دریای عرب آورد

  • وطن فروش چندش آورترین انسان کره زمین /فیلم

  • پلیس ضد ترورریسم شبکه من و تو را تعطیل کرد

  • حذف ۴ صفر از پول ملی وارد فاز اجرا شد

  • تجمع دانشجویان امیرکبیر در دفاع از آرمان‌های انقلاب

  • مردم آمریکا خواهان جنگ علیه ایران نیستند

  • عاشقانه ناصر ممدوح برای همسرش / فیلم

  • نرخ جدید رهن آپارتمان در تهران‌

  • آغاز فوری پایش ایمنی بوستان‌ها در آستانه نوروز

  • محمد نوازی مربی استقلال شد

  • باغ کاخ نیاوران از امروز باز می‌شود

  • سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن آغاز به کار کرد

  • پرواز شبح، یکی از برترین جنگنده‌های تاریخ در آسمان ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255241
    تاریخ انتشار: 09/مرداد/1400 - 16:59

    اعلام«وضعیت فاجعه» در ترکیه

    به دنبال آتش سوزی‌های گسترده در جنگل‌های ترکیه، رئیس جمهور این کشور در مناطق حادثه دیده «وضعیت منطقه فاجعه» اعلام کرد.

    اعلام«وضعیت فاجعه» در ترکیه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه مناطقی را که در آتش‌سوزی‌های اخیر این کشور متاثر شدند را «منطقه فاجعه» خواند.

    وی در توییتی در این خصوص نوشت: ما مناطقی را که در معرض آتش‌سوزی قرار گرفته، منطقه فاجعه اعلام کرده‌ایم. به اتخاذ تمام اقدامات لازم برای التیام زخم‌های ملت خود، پرداخت خسارت و انجام هر کاری برای بهتر کردن شرایط نسبت به قبل، ادامه خواهیم داد.

    به گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، در عین حال مقام‌های ترکیه هم تحقیقاتی را درباره علل آتش‌سوزی و بررسی احتمال عمدی بودن آن آغاز کرده‌اند. 

    آتش‌سوزی جنگلی در ترکیه هفته پیش در منطقه آنتالیا آغاز شد و به سرعت در مناطق جنوبی این کشور در حال گسترش است. آتش‌سوزی‌ها تاکنون دستکم جان چهار نفر راگرفته، چند خانه را ویران کرده و باعث تخلیه گسترده مردم از سراسر مناطق ساحلی شده است. 

    به گفته مقام‌های ترکیه، این آتش‌سوزی‌ها که در میان موج شدید گرما و بادهای شدید تشدید شده، منجر به بستری شدن حداقل ۵۰ نفر در بیمارستان شده است.

    بر اساس بیانیه‌های قبلی رئیس‌جمهور ترکیه، دستکم ۷۰ مورد آتش‌سوزی در جنوب ترکیه رخ داده که ۱۴ مورد آن‌ها تا شنبه صبح همچنان ادامه داشته است. 

    شعله‌های آتش به اماکن گردشگری در ترکیه هم رسیده و بسیاری از هتل‌ها در شهرهای تفریحی بدروم و مارماریس مجبور به تخلیه شده‌اند.

    پیش از این، «ابراهیم کالین» سخنگوی رئیس‌جمهور ترکیه، آتش‌سوزی گسترده در آنتالیا را فاجعه ملی توصیف کرده بود.

    دیروز (جمعه) محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در توئیتی به زبان ترکی در پی وقوع آتش سوزی در بخشی از جنگل‌های استان‌های جنوبی ترکیه نوشت: از وقوع آتش‌سوزی در برخی از مناطق ترکیه بسیار متأثر شدم.

    وی ضمن ابراز همدردی با دولت و مردم ترکیه، عنوان کرد: در کنار آنها خواهیم بود. از خداوند متعال برای جانباختگان طلب مغفرت و برای مجروحان شفای عاجل مسئلت می‌کنم. همراه با دعای خیر، امکانات ما در خدمت برادران و خواهرانمان در ترکیه خواهد بود.

    پیش از آن نیز «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از وقوع آتش‌سوزی گسترده در بخشی از جنگل‌های استان‌های جنوبی ترکیه ابراز تأسف کرد و ضمن اعلام همبستگی جمهوری اسلامی ایران با دولت و ملت کشور دوست و برادر ترکیه و ابراز تسلیت به خانواده‌های جان باختگان، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای یاری‌رسانی به دولت و مردم ترکیه را اعلام کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما