دوشنبه 03 آذر 1404 - Mon 24 Nov 2025
  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • وحشت رسانه صهیونیستی از رفتار مقتدرانه ایران در تنگه هرمز

  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255007
    تاریخ انتشار: 07/مرداد/1400 - 13:26

    رستمیان در جایگاه دوازدهم تپانچه ایستاد

    بانوی تیرانداز ایران با قرار گرفتن در جایگاه دوازدهم رقابتهای تپانچه باید منتظر مسابقه بعدی خود در بخش سرعت باشد.

    رستمیان در جایگاه دوازدهم تپانچه ایستاد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»هانیه رستمیان در رقابت های تپانچه ۲۵ متر تیراندازی در ماده دقت که در هفتمین روز بازی های المپیک آغاز شد با امتیاز ٩.٦٣٣ امتیاز در جایگاه دوازدهم ایستاد و فردا در ماده سرعت مسابقه می دهد که پس از آن با جمع امتیازات تکلیف وی برای صعود مشخص می شود.

    همچنین رقابت های تپانچه ۲۵ متر هانیه رستمیان فردا جمعه در بخش سرعت برگزار می شود و کار تپانچه در توکیو پایان می یابد. پیش تر رستمیان در همین ماده در ماده ۱۰ متر تفنگ بادی با عنوان دهمی از فینال باز ماند. مهیار صداقت هم در تفنگ ١٠ متر بادی با کسب جایگاه نهمی یک اختلاف تا فینال بازماند.

    فاطمه کرم‌زاده و آرمینا صادقیان هم در ماده تفنگ بادی زنان به ترتیب در رده‌های بیست و سوم و سی ام ایستادند و از رسیدن به فینال بازماندند.

    اما در ماده ۵۰ متر سه وضعیت فاطمه کرم زاده و نجمه خدمتی شنبه ۹ مرداد ساعت ۱۲ به وقت محلی ۷:۳۰ به وقت تهران رقابت خود را آغاز می کنند. در این ماده ۴۳ تیرانداز در آساکا پشت خط آتش قرار می گیرند.

    در بخش مردان تفنگ سه وضعیت مهیار صداقت دوشنبه ۱۱ مرداد ساعت۱۱:۳۰ به وقت محلی و۷ صبح به وقت تهران در خط آتش تیرخود را شلیک می کند. در این خط ۳۹ تیرانداز حضور دارند.

    تیراندازی که در این دوره با ۶ سهمیه چهار زن و ۲ مرد به این المپیک راه یافت تاکنون صاحب یک مدال طلا شده است.

    ایران در المپیک ریو ۲۰۱۶ با کسب سه طلا و یک نقره و چهار برنز در وزنه‌برداری، تکواندو، کشتی در جایگاه بیست و پنجم ایستاد

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما