پنجشنبه 27 شهريور 1404 - Thu 18 Sep 2025
  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254673
    تاریخ انتشار: 05/مرداد/1400 - 09:59

    ناگفته‌های شناگر المپیکی از مشکلات

    متین بالسینی شناگر المپیکی ایران در مورد مشکلاتی که قبل از شروع مسابقه المپیک سر راهش وجود داشت سخن گفت.

    ناگفته‌های شناگر المپیکی از مشکلات

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»متین بالسینی ملی پوش المپیکی شنا در بازی های المپیک توکیو با ثبت زمان ۱:۵۹:۹۷ رکورد ملی شنای ۲۰۰ متر پروانه را شکست اما از رسیدن به نیمه نهایی باز ماند. بالسینی تنها درخواستش پس از ارتقاء رکورد ملی ایران توجه به بیشتر به شنا بود. 

    بالسینی در مورد اینکه تا چه اندازه به شنا کم توجهی می شود، بیان کرد: نمی توان گفت به شنا کم، توجه می شود  درواقع اصلا توجه نمی شود. روز مسابقه ام که از خواب بیدار شدم پا درد شدیدی داشتم و پای من دچار  اسپاسم شدید شده بود. ماساژور که نداشتیم و من به ماساژور کاروان مراجعه کردم. او توانست ۱۰ دقیقه من را ماساژ دهد چون تعدادی زیادی ورزشکار هستیم اما فقط یک ماساژور وجود دارد. ما ۲۵ ساعت در پرواز بودیم و بدن ها بسیار خسته بود اما یک ماساژور وجود داشت و هنوز هم خستگی پرواز از بدن من خارج نشده است.

    او ادامه داد: شب قبل از مسابقه با رییس فدراسیون، پنهانی از وان یخ تیم بزریل استفاده کردیم چون خودمان چنین چیزی نداریم. اینجا که یخ هست و فقط یک تشک بادی احتیاج داشتیم و  آوردن یک تشک بادی برای یک کشور واقعا سخت است؟ اگر سخت است، می گفتند، خودمان می آوردیم. یا برای ملی پوش قایقرانی ما نمی توانستند یک جلیقه یخ تهیه کنند؟ من با دست خالی آمدم و  امیدوارم این اتفاقات دیگر پیش نیاید. 

    بالسینی با اشاره به تنها بودن خود در زمان گرم کردن تصریح کرد:  تنها گرم می کردم و یک روز آن را رییس فدراسیون شنای افغانستان برای من تایم گرفت. چون زبانم خوب است، دوستان خارجی زیادی دارم و مربیان آنها برای من تایم می گرفتند تا گرم کنم. با این حال سعی کردم تمام این مسائل را کنار بگذارم و تمرکزم روی کارم باشد و خدا را شکر، توانستم نتیجه بگیرم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما