پنجشنبه 23 بهمن 1404 - Thu 12 Feb 2026
  • آیین اختتامیه جشنواره فیلم فجر/عکس

  • کالبدشکافی پروژه بی‌ثبات‌سازی ایران از کاخ سفید/ چگونه ترامپ فتنه ۱۴۰۴ را رهبری کرد؟

  • ایران جزو ۱۰ کشور دارنده بیشترین ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی

  • ماراتن کنکور در انتظار یک امضای طلایی از پاستور/عدالت آموزشی باید تأمین شود

  • دکتر قالیباف به نماینده مردم ترکمن در مجلس تسلیت گفت

  • فیدان: آمریکا آماده سازش با ایران در مورد غنی سازی اورانیوم است

  • بارش برف و باران و وزش باد شدید در اکثر استان‌های کشور از جمعه

  • آتش سوزی در مغازه مکانیکی یک قربانی گرفت

  • اعتراف معاون ترامپ به ناکامی پروژه براندازی در ایران+ عکس

  • تیم ملی ایران محروم شد!

  • شوک تورمی دی ماه و مسئولانی که از یک سوراخ 2 بار گزیده شدند

  • اوسمار یک بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد

  • قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۴

  • عزل یک مدیر صداوسیما

  • داعش همچنان در سوریه فعال است

  • تهران صاحب ۱۱۶۱ مدرسه جدید می شود

  • عراقچی: امکان فریب وجود دارد،/فیلم

  • ترافیک روان در اکثر معابر و بزرگراه‌های تهران

  • مخالفت واتس‌اپ با کاربرد پیام‌رسان بومی در روسیه

  • حجم گسترده ویرانی در شرق خط زرد در نوار غزه+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254614
    تاریخ انتشار: 04/مرداد/1400 - 18:18

    آب مشترکان پرمصرف پایتخت قطع می‌شود

    مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: از ابتدای تیرماه برای ۲۰۰ هزار مشترک بدمصرف و پرمصرف تهرانی یعنی مشترکانی که بیش از دو برابر الگو (۳۰ مترمکعب)، آب مصرف می‌کنند اخطار پیامکی و مکتوب صادر شده و چنانچه میزان مصرف خود را در این مدت کنترل نکرده باشند، در روزهای آینده روزانه بین ۲ تا ۵ ساعت آب این مشترکان قطع خواهد شد.

     آب مشترکان پرمصرف پایتخت قطع می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، محمدرضا بختیاری با بیان اینکه رشد مصرف در استان تهران امسال منطقی و در حد یک درصد بوده، اما در مقایسه با قبل از کرونا بین ۱۰ تا ۱۵ درصد بیشتر شده است، گفت: پیک لحظه‌ای مصرف آب در تهران ۴۵ میلیون لیتر در ثانیه است، مدیریت فشار شبکه توزیع و کاهش فشار خروجی فشارشکن‌ها در شب، یکی از اقدامات فنی این شرکت در چارچوب مدیریت تنش آبی در تهران بوده است.

    وی همچنین اصلاح نقاط مشکل‌دار شبکه آبرسانی با مدیریت فشار، نشت‌یابی(نشت نامرئی) ۱۰۵۶ کیلومتر خطوط انتقال و توزیع و ۱۲۸ هزار و ۲۴۰ رشته انشعاب، بازدید، مانور و رفع نشت ۵۸۰ هزار شیر آبرسانی، پیمایش و قطع انشعاب‌های غیرمجاز فضای سبز شهرداری را از مهم‌ترین اقدامات فنی در مقابله با کمبود آب این استان عنوان کرد.

    بختیاری با اشاره به تمرکز بر شناسایی، قطع و تبدیل انشعاب‌های غیرمجاز در چارچوب کاهش مصرف افزود: تنها در سه ماه ابتدایی امسال ۵۴۳۹ رشته انشعاب غیرمجاز آب در سطح استان تهران شناسایی شده که ۲۵۸۳ رشته انشعاب پس از اخذ جریمه و طی مراحل قانونی خرید انشعاب به مجاز تبدیل و ۱۲۹۰ رشته انشعاب به صورت کامل قطع و متخلفان جریمه شدند.

    وی به بخشنامه ویژه رعایت الزامات و بهینه‌سازی مصرف آب در سطح ساختمان‌های اداری اشاره کرد و افزود: در همین زمینه نصب لوازم کاهنده مصرف آب در اماکن عمومی و دولتی و ممیزی مصرف آب ساختمان‌های اداری و استفاده‌نکردن از آب شرب برای آبیاری فضای سبز محوطه ساختمان‌های اداری در دست اجراست.

    مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در خصوص مهم‌ترین راهکار نجات تهران از بحران آب گفت: پساب باید در بخش‌های کشاورزی، صنعت و آبیاری فضای سبز جایگزین آب‌های زیرزمینی شود، اگر این اقدام رخ ندهد در آینده با خالی‌شدن سفره‌های زیرزمینی تهران و وقوع فرونشست روبرو خواهیم شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما