یکشنبه 03 اسفند 1404 - Sun 22 Feb 2026
  • ارتش آمریکا یک شناور را هدف قرار داد

  • نبض بازار نفت جهان در دستان ایران

  • دلیل حضور سرزده تاجرنیا در تمرین استقلال

  • چاقوکشی دانشجونماها در دانشگاه شریف / فیلم

  • لذت برادر شاه انگلیس از تماشای شکنجه کودک /تماشای شکنجه با شوک الکتریکی +تصاویر

  • کشف پرونده فقدان دختر ۱۸ ساله و دستگیری عامل اغفال

  • برنامه‌های نوروز ۱۴۰۵ اعلام شد

  • ماه مبارک رمضان در سراسر جهان /عکس

  • گرفتار در باتلاق تعرفه و اپستین

  • طالبان کتک زدن زنان و فرزندان را به صورت مشروط قانونی اعلام کرد!

  • کشف یک تن مخدر شیشه در یزد/عکس

  • اعتراض تند و کنایه‌آمیز داریوش به دیکتاتوری پهلوی! + فیلم

  • آیا آمپول و سرم روزه را باطل می‌کند؟

  • کمک ۵میلیارد تومانی رهبر انقلاب به آزادی زندانیان نیازمند

  • اهداف ترامپ از شورای صلح چیست؟

  • کاهش ۷ درصدی ذخایر آب سدهای کشور

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲ اسفند

  • رگبار باران در تهران از سه‌شنبه

  • کشف و ضبط ۱۶۵ قبضه سلاح غیرمجاز جنگی در مرزهای کشور

  • خلبان محمود خضرایی چگونه به شهادت رسید؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254614
    تاریخ انتشار: 04/مرداد/1400 - 18:18

    آب مشترکان پرمصرف پایتخت قطع می‌شود

    مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: از ابتدای تیرماه برای ۲۰۰ هزار مشترک بدمصرف و پرمصرف تهرانی یعنی مشترکانی که بیش از دو برابر الگو (۳۰ مترمکعب)، آب مصرف می‌کنند اخطار پیامکی و مکتوب صادر شده و چنانچه میزان مصرف خود را در این مدت کنترل نکرده باشند، در روزهای آینده روزانه بین ۲ تا ۵ ساعت آب این مشترکان قطع خواهد شد.

     آب مشترکان پرمصرف پایتخت قطع می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، محمدرضا بختیاری با بیان اینکه رشد مصرف در استان تهران امسال منطقی و در حد یک درصد بوده، اما در مقایسه با قبل از کرونا بین ۱۰ تا ۱۵ درصد بیشتر شده است، گفت: پیک لحظه‌ای مصرف آب در تهران ۴۵ میلیون لیتر در ثانیه است، مدیریت فشار شبکه توزیع و کاهش فشار خروجی فشارشکن‌ها در شب، یکی از اقدامات فنی این شرکت در چارچوب مدیریت تنش آبی در تهران بوده است.

    وی همچنین اصلاح نقاط مشکل‌دار شبکه آبرسانی با مدیریت فشار، نشت‌یابی(نشت نامرئی) ۱۰۵۶ کیلومتر خطوط انتقال و توزیع و ۱۲۸ هزار و ۲۴۰ رشته انشعاب، بازدید، مانور و رفع نشت ۵۸۰ هزار شیر آبرسانی، پیمایش و قطع انشعاب‌های غیرمجاز فضای سبز شهرداری را از مهم‌ترین اقدامات فنی در مقابله با کمبود آب این استان عنوان کرد.

    بختیاری با اشاره به تمرکز بر شناسایی، قطع و تبدیل انشعاب‌های غیرمجاز در چارچوب کاهش مصرف افزود: تنها در سه ماه ابتدایی امسال ۵۴۳۹ رشته انشعاب غیرمجاز آب در سطح استان تهران شناسایی شده که ۲۵۸۳ رشته انشعاب پس از اخذ جریمه و طی مراحل قانونی خرید انشعاب به مجاز تبدیل و ۱۲۹۰ رشته انشعاب به صورت کامل قطع و متخلفان جریمه شدند.

    وی به بخشنامه ویژه رعایت الزامات و بهینه‌سازی مصرف آب در سطح ساختمان‌های اداری اشاره کرد و افزود: در همین زمینه نصب لوازم کاهنده مصرف آب در اماکن عمومی و دولتی و ممیزی مصرف آب ساختمان‌های اداری و استفاده‌نکردن از آب شرب برای آبیاری فضای سبز محوطه ساختمان‌های اداری در دست اجراست.

    مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در خصوص مهم‌ترین راهکار نجات تهران از بحران آب گفت: پساب باید در بخش‌های کشاورزی، صنعت و آبیاری فضای سبز جایگزین آب‌های زیرزمینی شود، اگر این اقدام رخ ندهد در آینده با خالی‌شدن سفره‌های زیرزمینی تهران و وقوع فرونشست روبرو خواهیم شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما