پنجشنبه 07 اسفند 1404 - Thu 26 Feb 2026
  • مربی ترک هواداران استقلال را نگران کرد

  • عراقچی: این یک جنگ ویرانگر خواهد بود /عمان: تلاش‌ها با جدیت ادامه دارد +فیلم

  • سکوتی که شکست و هزینه‌ای که آغاز شد

  • جزییات پیشنهاد امروز ایران در مذاکرات هسته‌ای

  • عراقچی‌ از اختیار کافی برای این توافق برخوردار است

  • من راه عشق و شهادت را رفتم +عکس

  • مقصدی رویایی برای طبیعت‌گردان / عکس

  • عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند

  • شاه‌پانزه این طوری توی ۵ سال رنگ عوض کرد /فیلم

  • تناقض‌گویی مقامات آمریکا شک و شبهه‌ها را نسبت به قصد و نیت واقعی آن‌ها بیشتر می‌کند+فیلم

  • بیزاتی به کادرفنی استقلال اضافه شد

  • اختلاف در اپوزیسیون بالا گرفت

  • ایران به هلند اعتراض کرد

  • پروژه اینترنشنال برای عادی‌سازی تجزیه‌طلبی + عکس و فیلم

  • 3 دانشجوی متخلف دانشگاه تهران موقتاً تعلیق شدند

  • عیدی بازنشستگان قبل از نیمه اسفند پرداخت می شود؟

  • عضو مسلمان کنگره آمریکا: نه به جنگ با ایران

  • تبریک رمضان توسط باشگاه‌های اروپایی

  • روایت‌های بصری از تغییرات اجتماعی / عکس

  • برگشت مهاجم خارجی استقلال به این تیم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254492
    تاریخ انتشار: 03/مرداد/1400 - 20:35
    در کرج

    بازداشت عامل شیطان پرستی

    معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی استان البرز گفت: فردی که اقدام به انتشار تصاویر خالکوبی و شیطان پرستی در فضای مجازی می کرد توسط عوامل پلیس امنیت عمومی استان دستگیر شد.

    بازداشت عامل شیطان پرستی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از رکنا؛ شیطان پرستی و ترویج این پدیده شوم برای جوان کرجی دردسرساز شد. شیطان پرستی سبب شد تا این جوان به جرم ترویج شیطان پرستی بازداشت شوند. البته علاوه بر جرم شیطان پرستی در پرونده این جوان انتشار تصاویر خالکوبی با موضوع شیطان پرستی نیز مطرح بود. این مرد پلید سعی می کرد زنان کرج را به شیطان پرستی دعوت کند.

    سرهنگ محمد معظمی گودرزی در تشریح این خبر گفت: در پی رصد فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس امنیت عمومی استان ، مرد ۳۷ ساله ای که اقدام به انتشار تصاویر خالکوبی و شیطان پرستی در فضای مجازی برای بانوان و آقایان می کرد در یکی از مناطق شهرستان کرج مورد شناسایی قرار گرفت.

     این مقام انتظامی افزود: با انجام اقدامات پیچیده پلیسی و جمع آوری مستندات لازم ، محل اختفای متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی، طی یک عملیات غافلگیرانه متهم دستگیر و پلیس امنیت عمومی استان منتقل شد.

    بازداشت عامل شیطان پرستی در کرج
    سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: متهم پس از مواجهه با مستندات پلیسی، به جرم خود مبنی بر انتشار تصاویر خالکوبی و شیطان پرستی در فضای مجازی اعتراف، که در این خصوص محتوای مربوطه از صفحه این فرد حذف و متهم به همراه پرونده تحویل مراجع قضایی شد.

    معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون ۲۰ نفر از افرادی که اقدام به انتشار محتوای مجرمانه در فضای مجاری می کنند در استان البرز دستگیر شده اند و صفحات این افراد حذف یا مسدود شده است، بیان داشت: پلیس سر سوزنی با مجرمان تعارف ندارد و برابر قانون با هنجارشکنان برخورد خواهد کرد.

    این مقام انتظامی در پایان گفت: هموطنان عزیز در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی، مراتب را از طریق مرکز فوریت های ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.

     

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما