پنجشنبه 08 آبان 1404 - Thu 30 Oct 2025
  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254390
    تاریخ انتشار: 03/مرداد/1400 - 00:37

    دستو مادورو به ارتش ونزوئلا برای پاسخ قاطع به هرگونه تجاوز آمریکا

    به دنبال نقض حریم هوایی ونزوئلا ازسوی یک جت نظامی آمریکا، رئیس جمهورونزوئلا به ارتش خود دستور داده به هرگونه تجاوز ایالات متحده با قدرت پاسخ دهند.

     دستو مادورو به ارتش ونزوئلا برای پاسخ قاطع به هرگونه تجاوز آمریکا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس؛ به دنبال نقض حریم هوایی ونزوئلا از سوی یک فروند هواپیمای نظامی آمریکا، رئیس جمهور ونزوئلا دستور آماده باش کامل به ارتش این کشور صادر کرد.

    به گزارش وبگاه شبکه خبری «راشا تودی» وزارت دفاع ونزوئلا یکشنبه اعلام کرد که  «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا دستورات دقیقی را به ارتش جهت حفظ هوشیاری و آماده باش جهت واکنش محکم به هرگونه اقدام تجاوزکارانه صادر کرده است. مادورو به صراحت به ارتش  ونزوئلا دستور داده به هرگونه تجاوز آتی ایالات متحده با قدرت پاسخ دهند.

    وزارت دفاع  ونزوئلا اعلام کرد که این تحریک آشکار به عنوان بخشی از تمرینات نظامی مشترک در کلمبیا که جنگنده‌های آمریکایی در آن حضور دارند، رخ داد. کاراکاس اعلام کرده که اینگونه اقدام‌ها به طور قابل توجهی بر ثبات در کل منطقه آمریکای جنوبی و کارائیب تأثیر می‌گذارد.

    وزارت دفاع ونزوئلا جمعه خبر داد که یک هواپیمای نظامی آمریکایی حریم هوایی ونزوئلا را نقض کرده است. بر اساس بیانیه وزارت دفاع ونزوئلا، هواپیمای ترابری سنگین «سی-گلوب مستر» عصر پنجشنبه گذشته از مرز ونزوئلا با کلمبیا وارد حریم هوایی این کشور شده و برای سه دقیقه بر فراز استان غربی «زولیا» پرواز کرد.

    این وزارتخانه افزود که برای بیست و یکمین بار است که هواپیمای آمریکایی طی سال جاری حریم هوایی ونزوئلا را نقض می‌کند.

    آمریکا از زمان دولت ترامپ تاکنون، در اقدامی غیرقانونی «خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده را به عنوان «رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا» به رسمیت شناخته و ضمن توقیف دارایی‌های ونزوئلا در آمریکا و اعمال انواع تحریم‌ها، به انواع تحریم‌ها، فشارهای سیاسی و تهدید نظامی علیه نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور این کشور ادامه داده است.

    کلمبیا از جمله کشورهای حامی کودتاچیان در ونزوئلا است که با کمک آمریکا بارها موجب نا امنی در داخل و نقاط مرزی ونزوئلا شده است. ریس‌جمهور ونزوئلا پیشتر اعلام کرده بود که کلمبیا برای انجام حملاتی علیه واحدهای نظامی ونزوئلا در روزهای آینده آماده می‌شود.

    مادورو پیش از این نیز بارها تأکید کرده است که مزدوران آموزش دیده تحت حمایت مالی «ایوان دوکه» رئیس‌جمهور کلمبیا در حال آماده شدن برای انجام حمله در روزهای پایانی سال ۲۰۲۰ یا اوایل سال ۲۰۲۱ هستند».

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما