پنجشنبه 23 بهمن 1404 - Thu 12 Feb 2026
  • آیین اختتامیه جشنواره فیلم فجر/عکس

  • کالبدشکافی پروژه بی‌ثبات‌سازی ایران از کاخ سفید/ چگونه ترامپ فتنه ۱۴۰۴ را رهبری کرد؟

  • ایران جزو ۱۰ کشور دارنده بیشترین ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی

  • ماراتن کنکور در انتظار یک امضای طلایی از پاستور/عدالت آموزشی باید تأمین شود

  • دکتر قالیباف به نماینده مردم ترکمن در مجلس تسلیت گفت

  • فیدان: آمریکا آماده سازش با ایران در مورد غنی سازی اورانیوم است

  • بارش برف و باران و وزش باد شدید در اکثر استان‌های کشور از جمعه

  • آتش سوزی در مغازه مکانیکی یک قربانی گرفت

  • اعتراف معاون ترامپ به ناکامی پروژه براندازی در ایران+ عکس

  • تیم ملی ایران محروم شد!

  • شوک تورمی دی ماه و مسئولانی که از یک سوراخ 2 بار گزیده شدند

  • اوسمار یک بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد

  • قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۴

  • عزل یک مدیر صداوسیما

  • داعش همچنان در سوریه فعال است

  • تهران صاحب ۱۱۶۱ مدرسه جدید می شود

  • عراقچی: امکان فریب وجود دارد،/فیلم

  • ترافیک روان در اکثر معابر و بزرگراه‌های تهران

  • مخالفت واتس‌اپ با کاربرد پیام‌رسان بومی در روسیه

  • حجم گسترده ویرانی در شرق خط زرد در نوار غزه+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254154
    تاریخ انتشار: 31/تير/1400 - 12:58

    تاکید دادستان برپیگیری مطالبات مردم

    دادستان عمومی مرکز خوزستان در بیانیه‌ای با تاکید بر پیگیری خواسته‌های به‌حق مردم خوزستان، هشدار داد با هرگونه ناامنی و اخلال در نظم عمومی مقابله می‌کند.

    تاکید دادستان برپیگیری مطالبات مردم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»دادستان عمومی خوزستان در بیانیه‌ای با تاکید بر پیگیری خواسته‌های به‌حق مردم خوزستان، به اغتشاشگران هشدار داد با ایجاد هرگونه ناامنی و اخلال در نظم عمومی مقابله می‌کند.

    مردم شریف و ولایتمدار استان خوزستان  همانگونه که استحضار دارید مدتی است که در پی بروز خکسالی و تنش آبی و کمبود منابع آب، مشکلاتی برای اقشار مختلفی از مردم عزیز بخصوص دامداران و کشاورزان عزیز و روستائیان شریف فراهم آمده است.

    مطالبات بحق مردم بزرگوار خوزستان در خصوص حقآبه استان قابل درک و فهم است و دادستانی مرکز استان نیز از باب تکلیف قانونی و  حفظ حقوق عامه با جدیت تمام و پیگیری های مداوم و تشکیل جلسات متعدد و ارائه تذکرات جدی به دست اندرکاران، اقدامات بایسته خود را انجام داده و کماکان نیز به انجام می رساند.

    ضمن ارج نهادن به مطالبات بحق مردم شریف و نجیب خوزستان و بخصوص دامداران و کشاورزان عزیز که متضرر اصلی تنش آبی اخیر می با شند و ضمن پیگیری خواسته های بحق مردم شریف خوزستان، به اغتشاشگران، عوامل مزدور بیگانه، منافقین کوردل، تجزیه طلبان و عناصر پلید ضد انقلاب هشدار می‌دهیم که خط قرمز نظام اسلامی حفظ ثبات و امنیت پایدار، اموال بیت المال، عمومی و اموال و کیان مردم شریف استان بوده و با ایجاد هرگونه ناامنی و بی ثباتی و اخلال در نظم عمومی قاطعانه مقابله و با عوامل آن به شدت هرچه تمام تر براساس نص قانون برخورد نموده و دراین راستا از هیج گونه اقدام قانونی مضایقه نخواهد نمود.

    رجاء واثق دارد که صف مردم غیور خوزستان از صف ضد انقلاب جدا بوده و اجازه نخواهند داد گروه های وابسته به بیگانگان امنیت و آرامش خوزستان مقاوم را به مخاطره اندازند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما