سه شنبه 22 مهر 1404 - Tue 14 Oct 2025
  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • زور آخر حماس و اسرائیل!

  • ادعای سرزمینی یا دیکته زیرزمینی؟!

  • صلح به سبک ترامپ؛ فرمان از واشنگتن، سکوت از تل‌آویو

  • رویداد ملّی «ایران همدل» برگزار شد

  • بی هنران را بگو‌ حجاب قانون خداست

  • ترامپ چگونه آمریکا را بی‌اعتبار کرد؟ فارن‌افرز پاسخ می‌دهد

  • اسنپ‌بک؛ طلاق ایران از غرب و آغاز دوران جدید ژئوپلیتیکی / وقت تغییر پارادایم از غربگرایی به واقع گرایی

  • واقعیت میدانی یا سلاح روانی دشمن؟

  • آقای باهنر، منظورتان چیست؟!

  • افشای شبکه عملیات سایبری اسرائیل در ایران / جعل اخبار بی‌بی‌سی+عکس و سند

  • آیت‌الله خاتمی: راه مقابله با جنایات، مقاومت است

  • آقای ترامپ، سرسختی فلسطینی‌ها را از نتانیاهو بپرس

  • بزرگ فکر کنیم تا در تله جنگ روانی نیفتیم

  • تصویر منتشر نشده سید حسن نصرالله در مسجد جمکران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 253791
    تاریخ انتشار: 27/تير/1400 - 09:22

    عرضه اولیه جدید در راه فرابورس

    تعداد ۴۵۰میلیون سهم شرکت سرمایه‌گذاری هامون صبا، سه‌شنبه(پس فردا) به‌عنوان هشتمین عرضه اولیه امسال بازار سرمایه با نماد معاملاتی "وهامون" در بازار اول فرابورس عرضه می‌شود.

     عرضه اولیه جدید در راه فرابورس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» تعداد ۴۵۰میلیون سهم شرکت سرمایه‌گذاری هامون صبا معادل ۱۵درصد سهام این شرکت، سه‌شنبه این هفته(۲۹ تیر) به‌عنوان هشتمین عرضه اولیه امسال بازار سرمایه با نماد معاملاتی "وهامون" در بازار اول فرابورس ایران عرضه می‌شود.

    این میزان سهام در محدوده قیمتی ۱۷۵۰ تا ۱۹۰۲ ریال برای هر سهم و با سهمیه ۸۴۰سهمی برای هر کد حقیقی و حقوقی عرضه خواهد شد. همچنین متعهدین خرید این نماد صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی صبا گستر نفت و گاز تامین و صندوق سرمایه‌گذاری توسعه تعاون صبا هر یک به میزان ۲۵ درصد از سهام قابل عرضه در روز عرضه اولیه سهام این شرکت است.

    گفتنی است تعداد ۴۵۰میلیون سهم شرکت سرمایه‌گذاری هامون صبا در حالی سه‌شنبه این هفته عرضه اولیه می‌شود که از این تعداد، ۴۲۰میلیون سهم در فرآیند کشف قیمت جهت عرضه به عموم اختصاص خواهد یافت و تعداد ۳۰میلیون سهم این شرکت نیز در روز پس از عرضه اولیه این شرکت به صندوق‌ها با ضریب تخصیصی بازاری هر دارنده واحد صندوق تعلق می‌گیرد.

    بر اساس قانون، عرضه اولیه سهام شرکت‌ها به صندوق‌های سرمایه‌گذاری در روز کاری بعد از عرضه اولیه با قیمت ثابت کشف شده در فرآیند عرضه اولیه صورت می‌پذیرد.

    این گزارش می‌افزاید: سرمایه‌گذاری هامون صبا پنجم مهر سال ۸۴ بصورت سهامی عام تاسیس شد و در اداره ثبت شرکت های شهر تهران به ثبت رسید و نام شرکت در ۱۶ دی سال ۹۹ از سرمایه گذاری هامون شمال به سرمایه گذاری هامون صبا تغییر یافت.

    این شرکت در حال حاضر جزو واحدهای تجاری فرعی سرمایه گذاری صبا تامین و واحد تجاری نهایی سرمایه گذاری تامین اجتماعی است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما