پنجشنبه 01 آبان 1404 - Thu 23 Oct 2025
  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 253639
    تاریخ انتشار: 25/تير/1400 - 11:58

    سارق ریزجثه حرفه‌ای دستگیر شد

    رئیس پلیس آگاهی پایتخت از شناسایی و انهدام باند سه نفره سارقان فروشگاه ها و اماکن تجاری در تهران و البرز خبر داد.

     سارق ریزجثه حرفه‌ای دستگیر شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» سردار علیرضا لطفی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از بازداشت اعضای باند 3 نفره سارقان فروشگاه و اماکن تجاری در استان تهران و البرز خبر داد.

     سردار لطفی در تشریح خبر فوق اظهار داشت: از ابتدای سال جاری چندین پرونده مشابه با موضوع سرقت از مغازه‌های موبایل فروشی، لوازم پزشکی، کیف و کفش، آرایشی و بهداشتی، بنکداری، خواروبار و سوپرمارکت ها در کلانتری های جنوب تهران تشکیل شد که در نهایت دستگیری و شناسایی سارق یا سارقان در اختیار پلیس آگاهی شهرری قرار داده شد.

    وی با اشاره به اینکه بررسی‌های اولیه نشان از این داشت که سارقان از منافذ کوچکی در پشت تابلوها، بالای کرکره و یا دریچه های کولرها وارد فروشگاه ها شده و با کمترین خسارتی اموال با ارزش را سرقت و متواری شده‌اند، تصریح کرد: در ادامه بررسی‌ها مشخص شد که یک  سارق حرفه ای تمامی سرقت ها را مرتکب شده است.


    رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: با تلاش ماموران، مخفیگاه متهم در جنوب تهران شناسایی و با هماهنگی قضائی در یک عملیات پلیسی دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه وی مقادیری اموال مسروقه شامل لوازم آرایشی و بهداشتی، تلفن همراه،  دسته چک و ... کشف شد.

    وی اظهار داشت: متهم در بررسی‌های پلیسی به 70 فقره سرقت با همکاری 2 همدستش در محدوده شهرری، تهران،  اسلامشهر و کرج معترف و اقرار کرد که سرقت های حوزه شهر ری و تهران را خودش به تنهایی انجام داده و سرقت‌های کرج و اسلامشهر را با کمک همدستانش انجام داده  و اموال مسروقه را به فردی می فروخته است.

    سردار لطفی با اشاره به اینکه متهم دارای جثه‌ای کوچک بوده و خارج از تصور مالباختگان به راحتی از محل‌های اشاره شده وارد مغازه ها می شد، افزود: تاکنون 58 نفر از مالباختگان شناسایی شده اند.

    رئیس پلیس آگاهی تهران  در پایان خاطر نشان کرد: 2 همدست متهم نیز در عملیات های جداگانه ای دستگیر شده و دستگیری مالخر متواری نیز در دستور کار کارآگاهان قرار دارد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما