جمعه 08 اسفند 1404 - Fri 27 Feb 2026
  • مربی ترک هواداران استقلال را نگران کرد

  • عراقچی: این یک جنگ ویرانگر خواهد بود /عمان: تلاش‌ها با جدیت ادامه دارد +فیلم

  • سکوتی که شکست و هزینه‌ای که آغاز شد

  • جزییات پیشنهاد امروز ایران در مذاکرات هسته‌ای

  • عراقچی‌ از اختیار کافی برای این توافق برخوردار است

  • من راه عشق و شهادت را رفتم +عکس

  • مقصدی رویایی برای طبیعت‌گردان / عکس

  • عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند

  • شاه‌پانزه این طوری توی ۵ سال رنگ عوض کرد /فیلم

  • تناقض‌گویی مقامات آمریکا شک و شبهه‌ها را نسبت به قصد و نیت واقعی آن‌ها بیشتر می‌کند+فیلم

  • بیزاتی به کادرفنی استقلال اضافه شد

  • اختلاف در اپوزیسیون بالا گرفت

  • ایران به هلند اعتراض کرد

  • پروژه اینترنشنال برای عادی‌سازی تجزیه‌طلبی + عکس و فیلم

  • 3 دانشجوی متخلف دانشگاه تهران موقتاً تعلیق شدند

  • عیدی بازنشستگان قبل از نیمه اسفند پرداخت می شود؟

  • عضو مسلمان کنگره آمریکا: نه به جنگ با ایران

  • تبریک رمضان توسط باشگاه‌های اروپایی

  • روایت‌های بصری از تغییرات اجتماعی / عکس

  • برگشت مهاجم خارجی استقلال به این تیم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 253593
    تاریخ انتشار: 24/تير/1400 - 21:13

    رأی دادگاه اتحادیه اروپا به ممنوع بودن حجاب برای کارکنان مسلمان

    یک دادگاه در اتحادیه اروپا حکم داده کارفرمایان می‌توانند پوشیدن حجاب برای زنان مسلمان در محل کار را ممنوع کنند.

     رأی دادگاه اتحادیه اروپا به ممنوع بودن حجاب برای کارکنان مسلمان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرگزاری فارس، دادگاه عالی اتحادیه اروپا حکم کرده کارفرمایان می‌توانند در برخی موانع، کارکنان زن مسلمان را از پوشیدن حجاب اسلامی منع کنند.

    رأی این دادگاه بعد از شکایت ۲ زن مسلمان در آلمان که گفته بودند به دلیل پوشیدن حجاب اسلامی از کار اخراج شده‌اند صادر شده است. یکی از این زن‌ها، سرپرست کودکان دارای نیازهای ویژه در مرکزی در هامبورگ بود، زن دیگر، به عنوان حسابدار در یک داروخانه زنجیره‌ای فعالیت می‌کرد. 

    روزنامه ایندیپندنت نوشته هیچ یک از این دو زن، هنگام شروع به کار حجاب نداشتند، اما بعداً تصمیم گرفتند که با حجاب در محل کار حاضر شوند.

    اسناد دادگاه نشان می‌دهد کارفرمایان به این دو زن گفته‌اند که پوشیدن حجاب جایز نیست و اگر می‌خواهند کارشان را ادامه دهند باید بدون حجاب به محل کار بیایند.

    «دیوان دادگستری اروپا» که عالی‌ترین مرجع قضایی رسیدگی به مسائل مربوط به اتحادیه اروپا است بایستی میان دو گزاره حکم صادر می‌کرد: آیا اقدام کارفرمایان مصداق نقض آزادی‌های مذهبی این دو کارپذیر بوده یا اینکه آنها بر حسب آزادی‌ خود برای برای اداره کسب و کارشان، مجاز به تعلیق همکاری با این دو کار پذیر بوده‌اند.

    پاسخ دیوان دادگستری که امروز پنجشنبه صادر شد این بود چنانچه کارفرمایان تشخیص دهند که منع حجاب برای «حفظ بی‌طرفی» در برابر مشتری‌ها لازم است مجاز به اعمال چنین ممنوعیت‌هایی هستند.

    در حکم دادگاه چنین آمده است: «ممنوعیت پوشیدن هر گونه لباس برای ابزار آشکار باورهای سیاسی، فلسفی یا مذهبی در محل کار، می‌تواند با توجه به نیاز کارفرما برای ارائه تصویری خنثی در برابر مشتری یا جلوگیری از شکل‌گیری مناقشه‌های اجتماعی موجه باشد.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما