چهارشنبه 14 آبان 1404 - Wed 05 Nov 2025
  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 253575
    تاریخ انتشار: 24/تير/1400 - 19:11
    در بازار تهران

    کشف ۲ محموله کالای قاچاق

    رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف دو محموله کالای قاچاق به ارزش بیش از۱۰ میلیارد در محدوده بازار تهران خبر داد.

     کشف ۲ محموله کالای قاچاق

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا؛ سرهنگ علی ولیپور گودرزی در گفت‌وگویی با اشاره به ماموریت‌های اخیر ماموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی دو محموله کالای قاچاق را که جمعا بیش از ۱۰ میلیارد ریال ارزش ریالی داشتند در پایتخت شناسایی و توقیف کردند.

    وی اولین پرونده را مربوط به کشف نزدیک به ۲۰ هزار قلم لوازم آشپزخانه اعلام کرد و گفت: روز گذشته ماموران پلیس امنیت اقتصادی یک دستگاه وانت نیسان حامل کالای قاچاق را در محدوده بازار سیداسماعیل شناسایی و متوقف کردند که در جریان بازرسی از آن ۱۹ هزار و ۹۸۴ قلم لوازم آشپرخانه خارجی  که فاقد هرگونه بارنامه و مجوز گمرگی بود، کشف و ضبط شد.

    رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ارزش ریالی اموال مکشوفه را بالغ بر سه میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: فردی نیز در این خصوص دستگیر و به همراه کالای قاچاث به پلیس امنیت اقتصادی منتقل شد.

    ولیپور گودرزی همچنین از کشف محموله هفت میلیاردی پارچه قاچاق در خیابان مولوی و محدوده جنوبی بازار تهران خبر داد و گفت:  این عملیات پس از  کسب خبری مبنی بر تخلیه و دپوی پارچه قاچاق در خیابان مولوی انجام شد و در جریان آن ماموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ که برای بررسی موضوع به آدرس اعلامی اعزام شده بودند، ۲۰۲ طاقه پارچه قاچاق به متراژ  ۱۲ هزار و ۱۲۰ متر را کشف و ضبط کردند.  

    وی ارزش ریالی کالای کشف شده را  بیش از هفت میلیارد ریال اعلام کرد وگفت: با توجه به عدم شناسایی مالک کالاها در هماهنگی با مقام قضائی کلیه کالاهای کشف شده به پلیس امنیت اقتصادی انتقال و سپس تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تهران شد. همچنین تحقیقات برای یافتن مالک این پارچه‌ها همچنان ادامه دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما