دوشنبه 04 اسفند 1404 - Mon 23 Feb 2026
  • حذف هشت میلیون ایرانی از فهرست یارانه‌بگیران

  • علیپور اخیرا عملکرد ضعیفی در پرسپولیس داشته

  • در تجمعات امروز دانشگاه‌ها چه گذشت

  • هشدار انصارالله درباره پروژه خطرناک آمریکایی-صهیونیستی

  • دو ممنوعیت جدید در فروش خودرو وارداتی‌

  • صاحب قبر بی نشون سلام مادر / مهدی رسولی

  • محمدجواد تندگویان؛ شهید غریب دوران دفاع مقدس

  • ترامپ ،با محاسبات اشتباه ناو را به دریای عرب آورد

  • وطن فروش چندش آورترین انسان کره زمین /فیلم

  • پلیس ضد ترورریسم شبکه من و تو را تعطیل کرد

  • حذف ۴ صفر از پول ملی وارد فاز اجرا شد

  • تجمع دانشجویان امیرکبیر در دفاع از آرمان‌های انقلاب

  • مردم آمریکا خواهان جنگ علیه ایران نیستند

  • عاشقانه ناصر ممدوح برای همسرش / فیلم

  • نرخ جدید رهن آپارتمان در تهران‌

  • آغاز فوری پایش ایمنی بوستان‌ها در آستانه نوروز

  • محمد نوازی مربی استقلال شد

  • باغ کاخ نیاوران از امروز باز می‌شود

  • سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن آغاز به کار کرد

  • پرواز شبح، یکی از برترین جنگنده‌های تاریخ در آسمان ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 252707
    تاریخ انتشار: 20/تير/1400 - 18:58

    اخلاق را به مدیریت‌تان اضافه کنید

    باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای نسبت به بیانیه باشگاه استقلال واکنش نشان داد.

    اخلاق را به مدیریت‌تان اضافه کنید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، باشگاه پرسپولیس در پاسخ به آنچه که "بی‌حرمتی اخیر از سوی مسوولان باشگاه استقلال" خوانده آورده است: "یک) مدیران باشگاه استقلال با توجه به جایگاه خود از نگاه هواداران فوتبال، بار دیگر با استفاده از ادبیات موهن و دور از شأن فوتبال کشورمان، اقدام به صحبت در خصوص باشگاه بزرگ و پرافتخار پرسپولیس کردند. جدا از اینکه بارها موضوع بی‌احترامی و حملات بی‌دلیل به پرسپولیس از سوی مدیران استقلال را محکوم کرده‌ایم، منطق این اقدامات را درک می‌کنیم. 

    دو) معمولا افراد بازنده وقتی راهی برای توجیه عملکرد خود ندارند و نمی‌توانند کارنامه مقبولی داشته باشند، به دیگران می‎تازند تا با این کار، نظرات را به سمت خود جلب کنند؛ هر چند این سیاست رنگ و رو رفته، دیگر کارایی و کاربردی ندارد. برای مطرح شدن و ماندن در صدر اخبار، چه کسی بهتر از یحیی گل‌محمدی؟ با استفاده از نام گل‌محمدی که بهترین مربی ایرانی است، تلاش می‌کنند قد بکشند و بزرگ شوند؛ گرچه در واقع کوچک و کوچک‌تر می‌شوند. 

    سه) انتشار رقم قراردادها، نیازمند منبع و مرجع نیست. سرتان را از برف بیرون بیاورید و به جای پنهان‌کاری و استفاده از ادبیاتی دور از منزلت فوتبال ایران، شجاعانه اقدام به انتشار قراردادها کنید. از چه موضوعی هراس دارید؟ یعنی خواسته باشگاه پرسپولیس برای انتشار قرارداد بازیکنان هر دو تیم، تا این حد نگران‌کننده بود که تلاش می‌کنید هر کاری انجام دهید غیر از انتشار رقم واقعی قراردادها؟! 

    چهار) این همه تهمت زدید، تهدید کردید و لطیفه و گل‌واژه تحویل مردم دادید اما یادتان رفت بگویید چه کسی شروع کننده این جنجال‌ها بود؟ چرا آقای احمد مددی مدیرعامل باشگاه استقلال باید در شرایطی که همه چیز در سکون است، علیه سرمربی محترم و رییس هیات مدیره پیشین پرسپولیس اظهارنظر کند؟ رفتار و گفتار او، چیزی شبیه به پاشیدن بنزین روی آتش بود.

    حالا که بازتاب حرف‌هایش را دیده، پای خود را کنار می‌کشد. مددی مشغول سوء استفاده از برند باشگاه استقلال است و به جای صحبت کردن در مورد جنجالی که به پا کرده، از کانال رسمی این باشگاه بهره‌برداری می‌کند تا تقصیرات را با همه استقلالی‌ها تقسیم کند.

    پنج) شأن و منزلت باشگاه پرسپولیس بالاتر از آن است که از ادبیاتی سخیف برای مجادله با برخی حرافی‌ها سود ببریم. پرسپولیس عادت کرده جواب رقبا را داخل زمین بازی بدهد. مثل شما قشون مجازی و ارتش سایبری نداریم تا با فشار، تهدید، توهین و افترا به دنبال قدرتنمایی باشیم. به جای اقدامات غیراخلاقی و تهدید دیگران، احترام و اخلاق را به مدل مدیریتی‌تان اضافه کنید؛ شاید از این راه مقبول مردم شوید!

    نظرات بینندگان
    نظرات شما