چهارشنبه 12 آذر 1404 - Wed 03 Dec 2025
  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • وحشت رسانه صهیونیستی از رفتار مقتدرانه ایران در تنگه هرمز

  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 232399
    تاریخ انتشار: 18/فروردين/1400 - 22:12

    نقشه دولت بایدن برای ایران چیست؟

    ابوذر گوهری، فعال رسانه‌ای در کانال تلگرامی خود نوشت: دولت بایدن در مقطع فعلی عجله‌ای برای بازگشت به برجام ندارد و به دنبال ازسرگیری سیاست فشار و مذاکره است در واقع آمریکا قصد ندارد با بازگشت به برجام در نظام تحریمی خود علیه ایران خدشه‌ای وارد نماید. راهبرد تحریم برای آمریکا همچنان اصالت دارد و قرار است دامنه موضوعی تحریمها و توافق برجام با ورود به مباحث دفاعی و موشکی و نیز نفوذ منطقه ای جمهوری اسلامی طی مذاکرات طولانی گسترش و مشروعیت یابد. در این راستا ممکن است دولت بایدن به ظاهر امتیازاتی در حوزه های فرعی و به شکل غیرمستقیم به ایران اعطا نماید تا بتواند باب مذاکراتی را بگشاید.

     نقشه دولت بایدن برای ایران چیست؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» نکته بسیار مهم در این مورد آنست که به دلیل گسترش دامنه موضوعی تحریم‌های کشور به مسائلی نظیر تروریسم و عدم اشاعه و تبدیل تحریم‌های مبتنی بر دستورات اجرایی به قوانین کنگره، برجام از قابلیت لازم برای رفع تحریم‌ها برخوردار نیست؛ تاکید صرف بر بازگشت به برجام درحالیکه این توافق، روی کاغذ و نیز به شکل عملی ظرفیت تامین منافع ایران را  ندارد مساله ای قابل تامل است.

    از سوی دیگر ارزیابی دولت آمریکا آنست که حفظ فشار و تحریم باعث خواهد شد ایران محدودیت‌های جدید را بپذیرد لذا منطقاً کاهش تحریم‌ها و امتیازدهی به ایران با هدف مذکور در تضاد بوده و لذا نباید به رفع یا کاهش تحریم‌ها خوشبین بود. در مجموع سیاست بایدن در قبال ایران مداخله در امور داخلی کشور و تغییر ترجیحات مردم ایران و نیز بازگشت به برجام با هدف ورود به سایر حوزه ها و اجماع سازی علیه ایران در مذاکرات احتمالی جدید است و در این راستا وی سیاست تعامل مبتنی بر فشار و تحریم هوشمندانه را در دستور کار قرار می‌دهد همچنین پیش‌بینی می‌شود دولت آمریکا جهت کارآمدسازی سیاست خود به زودی تهدید نظامی را - حداقل به شکل اعلامی چاشنی سیاست خود نماید.

    *بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما