سه شنبه 05 اسفند 1404 - Tue 24 Feb 2026
  • حذف هشت میلیون ایرانی از فهرست یارانه‌بگیران

  • علیپور اخیرا عملکرد ضعیفی در پرسپولیس داشته

  • در تجمعات امروز دانشگاه‌ها چه گذشت

  • هشدار انصارالله درباره پروژه خطرناک آمریکایی-صهیونیستی

  • دو ممنوعیت جدید در فروش خودرو وارداتی‌

  • صاحب قبر بی نشون سلام مادر / مهدی رسولی

  • محمدجواد تندگویان؛ شهید غریب دوران دفاع مقدس

  • ترامپ ،با محاسبات اشتباه ناو را به دریای عرب آورد

  • وطن فروش چندش آورترین انسان کره زمین /فیلم

  • پلیس ضد ترورریسم شبکه من و تو را تعطیل کرد

  • حذف ۴ صفر از پول ملی وارد فاز اجرا شد

  • تجمع دانشجویان امیرکبیر در دفاع از آرمان‌های انقلاب

  • مردم آمریکا خواهان جنگ علیه ایران نیستند

  • عاشقانه ناصر ممدوح برای همسرش / فیلم

  • نرخ جدید رهن آپارتمان در تهران‌

  • آغاز فوری پایش ایمنی بوستان‌ها در آستانه نوروز

  • محمد نوازی مربی استقلال شد

  • باغ کاخ نیاوران از امروز باز می‌شود

  • سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن آغاز به کار کرد

  • پرواز شبح، یکی از برترین جنگنده‌های تاریخ در آسمان ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 227270
    تاریخ انتشار: 16/اسفند/1399 - 11:45

    احمدی‌نژاد خود را یک جناح می‌داند

    آیت‌الله رئیسی اگر لازم باشد خودش به میدان می آید، اگر نه به کسی توصیه نخواهد کرد.

    احمدی‌نژاد خود را یک جناح می‌داند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اینکه آیا ممکن است سعید جلیلی به جای آیت الله رئیسی به انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم وارد شود؟ گفت: من بعید می‌دانم که چنین هماهنگی‌ای صورت گرفته باشد،کمااینکه سیدابراهیم رئیسی هرگز چنین توصیه ای به کسی نخواهد داشت و فاصله این دو نیز بسیار زیاد بوده و این خبر از اساس کذب است. 


    او ادامه داد: آیت‌الله رئیسی اگر لازم باشد خودش به میدان می آید، اگر نه به کسی توصیه نخواهد کرد، همچنین احتمال ورود رئیسی هم چندان دور از ذهن نیست. 

    ایمانی درباره به میدان آمدن سعید محمد از سوی اردوگاه اصولگرایان به انتخابات ریاست جمهوری هم گفت: بحث آمدن او چندان جدی نیست و اگر رئیسی به میدان بیاید بسیاری از نامزدها نظیر سعید محمد نخواهند آمد. 


    فعال اصولگرا درباره برخی اختلاف‌نظرها میان شورای وحدت اصولگرایان و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بیان کرد: اختلاف نظر بین این دو شورا وجود دارد، ولی این اختلاف‌نظرها کلا مبنایی و اصولی و جدی نیست و امیدوار هستیم که این اختلاف‌ها حل شود و به یک ساز و کار جمعی برسند. 

    او ادامه داد: البته ورود نامزدها هم به این عرصه موثر است، برای مثال اگر برخی از نامزدها وارد شوند ممکن است این فرآیند ایجاد وحدت سریع‌تر شکل بگیرد. تصور من این است که احتمالا این اتفاق هم رخ خواهد داد و در نهایت این دو تشکل یکی خواهند شد. 

    او درباره ورود محمود احمدی نژاد به انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم هم گفت: او نه قبلا و نه الان هرگز از سمت جریان اصولگرا وارد نشده و خود را یک جناح جدا می داند، احتمال این وجود دارد که ثبت نام کند امااینکه شورای نگهبان چه نظری درباره او دارد بحث دیگری است، قبلا که او را رد صلاحیت کرده است حال باید دید که این بار چه اتفاقی خواهد افتاد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما