سه شنبه 28 بهمن 1404 - Tue 17 Feb 2026
  • جنگ جهانی دوم، فراتر از تصویر‌

  • دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد

  • همبستگی مردم، اصلی‌ترین سپر دفاعی و سرمایه قدرت ملی ایران است

  • از روایت‌های ساخته‌شده تا واقعیت‌های دیده‌شده

  • دشمن با پروژه «کشته‌سازی» قصد اتهام زنی به جمهوری اسلامی را داشت

  • جشنواره شرووتاید در لیتوانی /عکس

  • حقیقت تجمعات پهلوی‌ها از زبان یک طرفدار /فیلم

  • کنایه پویانفر: بخشی از مالیاتم تقدیم دولت‌های اجنبی شود

  • سرمربی پرافتخار ایرانی جانشین ساپینتو؟

  • کوه بوکتی که شبیه کیک است! /عکس

  • مرگ مشکوک تهیه کننده سریال ضد ایرانی «تهران»

  • ارزش‌های دفاع مقدس ایران را حفظ کرده است

  • انقلابِ ۴۷ ساله راز پیروزی‌ها و غافلگیری‌ها

  • حقوق در سال آینده حداقل ۳۲ درصد افزایش پیدا می‌کند+فیلم

  • افراد پشت‌پردۀ اغتشاشات عاملان تروریستی هستند

  • ساعت طلایی مصرف کافئین

  • پیام ظریف برای همه ایرانیان

  • مسمومیت ۸ نفر در لواسان

  • بازسازی سیستم عصبی با این ویتامین

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲۷ بهمن

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 21809
    تاریخ انتشار: 09/اسفند/1394 - 15:54
    پایگاه خبری حامیان ولایت/انتخابات

    پیروزی قاطع اصولگرایان کرمانشاه در انتخابات مجلس

    در حوزه های انتخابیه استان کرمانشاه (با توجه به برنده های قطعی و کاندیداهای راهیافته به دور دوم) حداقل 7 نفر از 8 نماینده مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس دهم اصولگرا خواهند بود.

    پیروزی قاطع اصولگرایان کرمانشاه در انتخابات مجلس

    مصری از جمله کاندیداهای اصولگرایست که معتقد به تبلیغات با پوستر و ... نیست. او در کرمانشاه بالغ بر 140 هزار رای کسب کرد.

    او را با نام حاج قاسم کرمانشاه می شناسند. متولد 1344 در کرمانشاه و در خانواده ای مذهبی و پایبند به اصول اسلام و انقلاب و اصالتا اهل روستای سادات سامره ماهیدشت است.

     
    فوق لیسانس جغرافیا و برنامه ریزی شهری و روستائی و 33 سال سابقه خدمت در بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دارد. او از جانبازان هشت سال جنگ تحمیلی است و در سوابق او مسئولیت هایی مثل فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کرمانشاه، قائم مقام لشگر عملیاتی 29 نبی اکرم (ص ) استان کرمانشاه، فرمانده عملیات منطقه مقاومت بسیج استان کرمانشاه، فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب و فرماندهی قرارگاه شهید شعبانی در پاوه و اورامانات دیده می شود.
     
    او در لیست ائتلاف اصولگرایان قرار داشت.
    او از اصولگرایان شاخص کرمانشاه است که در سوابق وی نمایندگی مردم کرمانشاه در مجلس هفتم و نهم، وزارت رفاه و تامین اجتماعی دولت نهم، سفیر ایران در ونزوئلا و... را دارد.
     
    او اکنون سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی و عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی است.
     
    مصری از جمله کاندیداهای اصولگرایست که معتقد به تبلیغات با پوستر و ... نیست. او در کرمانشاه بالغ بر 140 هزار رای کسب کرد.
     

    فرهاد تجری
     
    او نماینده مردم شهرستانهای سرپل ذهاب قصرشیرین و گیلان غرب در مجلس هشتم و مورد حمایت جبهه متحد اصولگرایان بوده است.

    تجری در انتخابات مجلس دهم قاطعانه حمایت حزب اعتدال و توسعه (حزب روحانی) را نپذیرفت و در مصاحبه با مرصاد گفته بود که با یک رای یا با 50 هزار رای از مشی اصولگرایی خود کوتاه نخواهد آمد.
     
    تجری با بیش از 31 هزار رای به مجلس راه یافت.
     
    شهاب نادری
     
    او کاندیدای مورد حمایت جبهه متحد اصولگرایان در حوزه انتخابیه اورامانات در انتخابات مجلس هشتم بود که در انتخابات سال 90 از راهیابی به مجلس بازماند. اما شهاب نادری در انتخابات اسفند 94 با حمایت ائتلاف بزرگ اصولگرایان با کسب بیش از 32 هزار رای به مجلس رفت.

    این نماینده اهل سنت مردم اورامانات در مجلس ششم نیز پیش از انتخابات حمایت حزب روحانی را نپذیرفت و به سایت مرصاد گفت: به نمایندگی از اصولگرایان و نیروهای جریان انقلاب در انتخابات حاضر شده است.
     

    حسن سلیمانی
     
    او که در مجالس ششم و هفتم نیز نماینده مردم صحنه، هرسین و کنگاور در مجلس شورای اسلامی بود در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در لیست ائتلاف بزرگ اصواگرایان قرار داشت.
     
    حسن سلیمانی که با بیش از 50 هزار رای پیروز انتخابات شد قبل از ایام تبلیغات انتخاباتی در گفتگویی با شبکه اطلاع رسانی مرصاد به شدت از مواضع اخیر هاشمی رفسنجانی انتقاد کرد.
     
    وی با تحلیلی حقوقی (خود از متخصصین علم حقوق است) به شبهاتی پیرامون حصر سران فتنه و خیانت آنها به نظام اسلامی پاسخ داد.
     
    گفتنی است؛ انتخابات در حوزه انتخابیه سنقر و کلیایی نیز بین دو اصولگرا به مرحله دوم رفته است.

    منبع : 598

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما