جمعه 12 دي 1404 - Fri 02 Jan 2026
  • حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری: دشمن می‌خواهد مشکلات اقتصادی را به بحران امنیتی تبدیل کند/ جوانان مؤمن و دانشمند ایرانی با هدایت رهبری، نام ایران را در فضا تثبیت کردند

  • پادویی برای ترامپ، شاخ و دُم ندارد/ نفاق این شکلی است

  • تعادل موشکی و چالش‌های دفاعی رژیم صهیونیست +عکس

  • اسرائیل آماده جنگ با ایران نیست

  • ریاست‌جمهوری ترامپ نشانه افول آمریکاست

  • لبنان؛ آغازی بر پایان برهه‌ای ۱۳ماهه؟

  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • دولتی که یکسره دم از وفاق می‌زند صدایی که شنیدنی بود را نشنید

  • خدمـات شهیـد رئیسـی از کاهش نرخ تورم تا افزایش حقوق‌ها

  • وقتی «میدان» زبانِ مذاکره می‌شود

  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • افسار دلار سرکش اینجاست

  • ۱۸۰ اقتصاددان طلبکار؛ صفر راهکار برای دلار

  • مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 21600
    تاریخ انتشار: 06/اسفند/1394 - 12:42
    پایگاه خبری حامیان ولایت/اجتماعی

    امکان تخلف در انتخابات وجود ندارد

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: امکان تخلف در انتخابات کهگیلویه و بویراحمد وجود ندارد.

    امکان تخلف در انتخابات وجود ندارد

    به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی را تضمین‌کننده بقاء نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: با تدابیر اندیشیده شده امکان تخلف در انتخابات وجود ندارد.

    سید موسی خادمی افزود: به دلیل ثبت کد ملی برای هر یک از رأی‌دهندگان امکان هر نوع سوءاستفاده مانند دوباره رأی دادن برای هر نفر غیرممکن است.

    خادمی با بیان اینکه، برای هر صندوق چند نظارت، بازرس، نمایندگان فرماندار، نامزدها و اعضای هیأت اجرایی پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: شرایط برای امنیت محیطی انتخابات فراهم است.

    استاندار، حضور گسترده در انتخابات هفتم اسفند‌ماه را پشتوانه خوبی برای نظام و مسئولان در صحنه‌های بین‌المللی دانست و اظهار داشت: فراهم کردن زمینه حضور حداکثری، برقراری امنیت و برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور مهم‌ترین راهبرد دولت است.

    خادمی با اشاره به اینکه، انتخابات تبلور دمکراسی و مردم‌سالاری دینی است، تصریح کرد: انتخابات یکی از مهم‌ترین جلوه‌های مشارکت مردم و از ابزارهای مهم برای قانونگذاری، اصلاحات و پیشبرد اهداف نظام‌های سیاسی و اجرایی است.

    وی با یادآوری روند تبلیغات امسال در این استان گفت: نامزدها و هواداران آنها در این دوره قانونمند‌ترین تبلیغات را در کهگیلویه و بویراحمد برگزار کردند.

    استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بر اساس آخرین آمار ثبت احوال 517 هزار نفر در این استان واجد شرایط رای دادن هستند.

    به گفته خادمی، 20هزار نفر عامل اجرایی، نظارتی، امنیتی و پشتیبانی برای اجرای انتخابات مجلس خبرگان و شورای اسلامی در کهگیلویه و بویراحمد آموزش، ساماندهی و آماده انجام این امر سرنوشت ساز است.

    استاندار ابراز داشت: تعرفه مورد نیاز حوزه‌های انتخابیه توزیع و تمام شرایط برگزاری مطلوب انتخابات فراهم شده است.

    خادمی با بیان اینکه 771 شعبه اخذ رای در انتخابات هفتم اسفند امسال در این استان پیش‌بینی شده است، افزود: برای جمع‌آوری آرای مردم مناطق سخت‌گذر بالگرد پیش‌بینی شده است.

    استاندار یادآور شد: از این تعداد شعب، 51 درصد شعبه اخذ رأی سیار در مناطق روستایی و عشایر و 49 درصد شعبه اخذ رای ثابت در مناطق شهری استان پیش‌بینی شده  است.

    خادمی تصریح کرد: در مجموع 337 مورد مربوط به حوزه انتخابیه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده، 289 مورد مربوط به بویراحمد و دنا و 145 شعبه اخذ رای مربوط به گچساران و باشت است.

    به گفته استاندار، 23 نامزد برای راهیابی سه نفر به مجلس شورای اسلامی در کهگیلویه و بویراحمد با هم رقابت می‌کنند.

    وی افزود: مردم این استان از میان دو داوطلب یک نفر را انتخاب و راهی مجلس خبرگان رهبری خواهند کرد.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما