جمعه 05 دي 1404 - Fri 26 Dec 2025
  • جنجال دوباره رامین رضاییان در اینستاگرام

  • خیانت به کشور و آموزش فرار از مسئولیت به سیاستمداران غربی

  • انتقاد کارشناس حامی دولت از بودجه‌نویسی تورم‌زا

  • آیت‌الله میلانی یکی از ارکان نهضت اسلامی بود/ نامه ایشان در حمایت از امام (ره) یک سند تاریخی است +صوت و فیلم

  • جمع‌بندی جلسه با وزرا و رئیس‌جمهور به‌طورکامل اطلاع‌رسانی شده است

  • اصلی‌ترین مانع اسرائیل برای حمله مجدد به ایران چیست؟

  • پزشکیان به خودم اجازه نمی‌دهم چنین چیزی را بپذیرم

  • وقتی رهبرانقلاب به خاتمی هشدار دادند

  • ونزوئلا و آینده خاورمیانه!

  • تعطیلی نظارت مجلس و نگفتن مطالبات مردم؟!

  • سه عامل افزایش قیمت خودرو در بازار

  • زاکانی موفق‌ترین و کارآمد‌ترین شهردار تهران بوده است

  • حمله تند روزنامه کرباسچی به پزشکیان

  • وطن فروشی که به وطن دوست‌ها ناسزا می‌گوید

  • جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت

  • مهندسی فروپاشی داخلی دشمن از معیشت تا روان جامعه

  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 21550
    تاریخ انتشار: 05/اسفند/1394 - 18:35
    پایگاه خبری حامیان ولایت/انتخابات

    انتقاد شدید حدادعادل از برخی بداخلاقی‌ها

    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با انتقاد شدید از برخی بداخلاقی‌ها و تخریب‌های انتخاباتی گفت: امروز برای تخریب این کارها را انجام می‌دهند و مردم آگاه و بابصیرت هستند.

    انتقاد شدید حدادعادل از برخی بداخلاقی‌ها

    غلامعلی حدادعادل امروز در حاشیه نشست مردمی در شهر بومهن در خصوص بداخلاقی‌های انتخاباتی که در چند روز اخیر شکل گرفته و اعلام شغل‌های متعدد و همچنین پخش عکسی با کراوات از وی اظهار داشت: بنده به دوستان توضیحاتی دادم و گفتم شغل زیاد دارم؛ اما حقوقی از قبال این شغل‌ها نگرفته و نمی‌گیرم.

    وی افزود: اگر چندین مرکز مسئول هستم، این مسئولیت‌ها منافاتی با نمایندگی ندارد و مسئولیت‌های آموزشی است؛ حقوقی هم بابت این سمت‌ها نمی‌گیرم و حقوقم را از دانشگاه و حق‌التحقیقی از فرهنگستان دریافت می‌کنم و دیگر حقوقی نمی‌گیرم.

    حدادعادل ادامه داد: برای مملکت کار می‌کنم و هر جا ببینم کاری از دستم ساخته است و می‌توانم کمکی کرده باشم، کار انجام می‌دهم و در شوراها هم هستم و این نمی‌تواند مشکلی باشد.

    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: دیگران هم که در لیست‌های دیگر هستند، ممکن نیست در شوراهای مختلف عضو نباشند؛ حتی در برخی شوراها با برخی نامزدهای لیست‌های دیگر با هم هستیم؛ ولی ما از این حرف‌ها برای دیگران نمی‌زنیم.

    حدادعادل در خصوص پخش عکس خود با کراوات نیز گفت: آن عکس را دیده‌ام؛ لباس اداری قبل از انقلاب آن بود و همان‌طور که لباس حوزوی، لباس مخصوصی بود؛ در دانشگاه هم بنده به‌ عنوان استاد دانشگاه به دلیل عرف بودن و لباس اداری بودن، این لباس را به تن داشتیم و یک سال قبل انقلاب هم کراوات را کنار گذاشتم.

    وی افزود: مگر دولتی که اول انقلاب تشکیل شد، مسئولانش کراوات نمی‌زدند؛ دکتر شیبانی که امروز الگوی همه انقلابیون است و ما دستشان را می‌بوسیم، مگر کراوات نمی‌بستند؛ این کارها و اقدامات فقط مردم را آگاه می‌کند و مردم بابصیرت ما می‌دانند این کارها برای چیست.

    حدادعادل تصریح کرد: مگر کراوات علامت غربی نیست؛ آقایانی که 6 اسبه دارند به سمت غرب می‌تازند، این افراد که نباید این کارها را عیب بدانند؛ آن‌ها باید این را حسن بدانند، ولی امروز برای تخریب این کارها را انجام می‌دهند و مردم آگاه و بابصیرت هستند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما