سه شنبه 14 بهمن 1404 - Tue 03 Feb 2026
  • ضدحال بزرگ رضاییان به استقلال و سا پینتو

  • نه قربان! ما نمی‌توانیم ایران را شکست دهیم

  • وضعیت پرونده سلبریتی‌های نقش‌آفرین در اغتشاشات

  • آتش سوزی مهیب در بارار جنت آباد تهران / فیلم

  • قالیباف و نمایندگان با آرمان‌های انقلاب تجدید میثاق کردند

  • خوش خدمتی پلیس بد اروپا برای ترامپ درباره ایران +عکس

  • قیمت جهانی طلا امروز سه‌شنبه ۱۴ بهمن

  • مردمی‌ترین انقلاب تاریخ از نگاه محققان جهانی ؟

  • شهید این عکس معروف را می‌شناسید؟ +عکس

  • زمان دقیق توزیع کالابرگ مرحله دوم

  • بلعیدن ایران؛ رؤیای دیرینه آمریکا که ۴ دهه ناکام ماند

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۴ بهمن

  • وطن فروشی الناز شاکردوست یادتان باشد

  • حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران

  • قیمت دلار و یورو امروز سه شنبه ۱۴ بهمن

  • تمدید قرارداد با بازیکنان کلیدی استقلال

  • از گوساله سامری تا مولوخ؛ ردپای آیین‌های شیطانی در تاریخ و سیاست معاصر آمریکا+عکس و فیلم

  • اورانیوم از ایران خارج نمی‌شود/ آمریکا حمله کند، اسرائیل را می‌زنیم

  • بنایی بر انتقال مواد غنی شده به هیچ کشوری نداریم

  • بازداشت تهیه‌کنندگان بیانیه منتسب به میرحسین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 20961
    تاریخ انتشار: 26/بهمن/1394 - 13:25
    پایگاه خبری حامیان ولایت/سیاسی

    شکایت ۲ نامزد مجلس

    ارومیه – رئیس ستاد انتخابات آذربایجان غربی از رصد کامل تخلفات انتخاباتی، برخورد جدی و قانونی با این تخلفات در استان خبر داد.

    شکایت ۲ نامزد مجلس

    با بیان اینکه تاکنون مشکل خاصی در خصوص انتخابات در استان گزارش نشده است اظهارداشت: جلسات کمیته های انتخابات از جمله بحث امنیت انتخابات به صورت مرتب برگزار و موارد و تخلفات روی داده به خوبی رصد می شود.

    وی ادامه داد: در بحث تخلفات انتخاباتی نیز اقدامات لازم از سوی ستاد انتخابات استان در راستای بررسی، پیشگیری و برخورد قانونی بر ساس قانون انتخابات در حال اجراست و تاکنون نیز مشکل خاصی در این زمینه گزارش نشده است.

    رادفر از گزارش چند مورد تخلفات انتخاباتی در استان در خصوص تبلیغات زودهنگام خبر داد و گفت: این تخلفات نیز رصد و عوامل تخلف برابر قانون انتخابات تحت برخورد قرار گرفتند.

    رئیس ستاد انتخابات آذربایجان غربی برخورد با تخلفات انتخاباتی در استان را شامل اخذ تعهد، تذکر و ارشاد برشمرد و گفت: تمام موارد به ستاد پیشگیری ارجاع داده شده است.

    رادفر همچنین با اشاره به شکایت دو نامزد انتخاباتی گفت: تاکنون دو مورد شکایت خصوصی توسط دو تن از نامزدهای انتخاباتی صورت گرفته که از طریق قانون در دست بررسی است و جزییات لازم در صورت نیاز اطلاع رسانی می شود.

    وی در خصوص تخریب، بداخلاقی انتخاباتی، تبلیغات زودهنگام و نیز فعالیت نامزدهای انتخاباتی از طریق فضای مجازی گفت: تمام موارد از طریق نهاد و ستاد انتخابات در حال رصد است و در صورت نیاز برخورد لازم صورت می گیرد.

    در انتخابات هفتم اسفندماه از استان آذربایجان غربی ۱۲ نماینده برای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و سه نماینده برای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و یک نماینده نیز به عنوان منتخب اقلیت های دینی برای مجلس دهم انتخاب خواهند شد.

    شهرستان های ارومیه، خوی، سلماس، ماکو، نقده، پیرانشهر، مهاباد، بوکان و میاندوآب ۹ مرکز حوزه اصلی و شهرستان های شوط، پلدشت، چالدران، چایپاره، اشنویه، سردشت، شاهین دژ و تکاب هشت مرکز و حوزه فرعی انتخابات در آذربایجان غربی اعلام شده است.

    دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری هفتم اسفندماه به صورت همزمان و توام در سراسر کشور برگزار می شود.

    منبع : مهر

    برچسب ها: شکایت ، نامزد ، انتخابات ،
    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما