جمعه 28 شهريور 1404 - Fri 19 Sep 2025
  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 19456
    تاریخ انتشار: 29/دي/1394 - 16:38
    پایگاه خبری حامیان ولایت/انتخابات

    از اعتراض کاندیداها تا پادرمیانی‌ روسای قوا

    پس از اتمام بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های مرکزی نظارت و اعلام آمار رد و تایید صلاحیت شده‌ها، اخباری از رایزنی‌ها با شورای نگهبان برای پادرمیانی و رفع سوء‌تفاهم‌ها منتشر می‌شود.

    از اعتراض کاندیداها تا پادرمیانی‌ روسای قوا

    خبر رایزنی رئیس مجلس با شورای نگهبان از جمله این اخبار است که محمد بیاتیان نماینده بیجار از ورود لاریجانی به موضوع رد صلاحیت تعدادی از نمایندگان و به دنبال آن رایزنی با شورای نگهبان خبر داد و گفت که طبق صحبت‌های انجام شده قرار بر این شد که برخی از حقوق‌دانان شورای نگهبان در مجلس حاضر شوند تا این تعداد از نمایندگان دلایل خود را مطرح کنند.
     
    حسن روحانی رئیس‌جمهور نیز روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در خصوص بررسی صلاحیت‌ها گفته بود که برخی احراز صلاحیت نشدند که امیدواریم شورای نگهبان به آن‌ها رسیدگی کند و اگر کسی احراز صلاحیت نشده، شورا دخالت کند و من نیز به عنوان رئیس‌جمهور از همه اختیاراتم در این زمینه استفاده می‌کنم.
     
    نامه اعتراضی مطهری به شورای نگهبان درباره رد صلاحیتش
     
    علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به شورای نگهبان نسبت به رد صلاحیتش اعتراض کرد.
     
    متن نامه علی مطهری به شورای نگهبان در اینجا قابل مشاهده است.
     
    فهرست جامعتین برای انتخابات خبرگان تا هفته آینده نهایی می‌شود
     
    حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامرضا مصباحی مقدمسخنگوی شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز اعلام کرد که فهرست جامعتین برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری تا هفته آینده نهایی می‌شود.
     
    تعدادی از کاندیداهای حزب اعتدال و توسعه تأیید صلاحیت شده‌اند
     
    محمود واعظی عضو حزب اعتدال و توسعه اعلام کرد: تعدادی از کاندیداهای این تشکل برای انتخابات مجلس شورای اسلامی تأیید صلاحیت و تعدادی نیز رد صلاحیت شده‌اند.
     
    اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان در انتخابات مجلس از یکدیگر حمایت خواهند کرد
     
    ابراهیم نکو نماینده مردم رباط کریم در مجلس گفت: جناح‌های نزدیک به دولت، اعتدال‌گرایان و اصلاح‌طلبان در انتخابات آتی مجلس از یکدیگر حمایت خواهند کرد و پیش‌بینی می‌کنم انتخابات پرشوری داشته باشیم.
     
    وی گفت: منطقی به نظر می‌رسد که با توجه به رد صلاحیت برخی افراد، گروه‌ها و جناح‌ها به ویژه اصلاح‌طلبان، افرادی که از صحنه خارج شده‌اند بتوانند افراد وابسته و مورد تأیید خود را حمایت کنند.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما