جمعه 28 شهريور 1404 - Fri 19 Sep 2025
  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 170698
    تاریخ انتشار: 20/بهمن/1398 - 15:38

    حرم رضوی محل تبلیغات انتخاباتی نیست

    تولیت آستان قدس رضوی گفت: همه مسئولان وظیفه دارند نسبت به بیان شاخص‌ها بویژه معیارهای رهبری در انتخاب نماینده اصلح و برگزاری انتخابات پرشور تلاش کنند و ما نیز این را وظیفه خود می دانیم و در این مسیر گام خواهیم برداشت.

    حرم رضوی محل تبلیغات انتخاباتی نیست

    حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در دیدار سرکشیکان خدام حرم مطهر رضوی که در تالار ولایت بارگاه منور امام علی بن موسی الرضا(ع) انجام شد، ضمن گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، خادمی آستان قدس رضوی را توفیق و نعمتی بزرگ دانست و ابراز کرد:  خدمت‌رسانی شایسته به زائران و میهمانان بارگاه منور حضرت رضا(ع) دغدغه اصلی آستان قدس است و این آستان مقدس در بهبود خدمت رسانی به زائران و رفع مشکلات، کمبودها و نواقص‌ از هیچ کوششی فروگذاری نخواهد کرد و همه تلاش خود را در ارتقای کیفیت امر خدمت ­رسانی به زائران به کار خواهد بست.

    حجت الاسلام والمسلمین مروی در ادامه با اشاره به پروژه‌های در دست اقدام آستان قدس در حوزه اماکن متبرکه رضوی اظهار کرد: تعویض تابلوهای راهنمای زائر در حرم مطهر به منظور راهنمایی بهتر زائران و متناسب با فضای معماری حرم مطهر، ایجاد فضای مناسب برای استراحت چند ساعته زائران، رایزنی با مسئولان شهری و استانی به منظور توسعه پارکینگ‌های اطراف حرم مطهر و جایگزینی مواد قابل بازیافت جهت کمک به حفظ محیط زیست، بخشی از پروژه‌های در دست اقدام در حوزه اماکن متبرکه رضوی است.

    بر اساس گزارش آستان نیوز، تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در میان خدام بارگاه منور رضوی، دانشمندان، فرهیختگان و اشخاص توانمند و برجسته زیادی وجود دارند که باید از تخصص، نظرات و تجارب ارزشمند این افراد برای خدمت­رسانی بهتر به زائران استفاده شود، تصریح کرد: سرمایه خادمان، سرمایه‌ای بسیار عظیم برای آستان قدس رضوی است، در میان خادمان اشخاص دانشمند، فرهیخته و صاحب نظر بسیاری وجود دارند که باید از تخصص و نظرات این افراد برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران استفاده شود.

    تولیت آستان قدس رضوی در فراز پایانی سخنان خود با تأکید بر اینکه حرم مطهر رضوی محل دسته‌بندی‌ها جناحی سیاسی و تبلیغات انتخاباتی نیست، اظهار کرد: صحن و سرای حرم مطهر رضوی نباید بستری برای فعالیت‌های سیاسی و انتخاباتی برخی کاندیداها شود، هر داوطلبی که صلاحیت آن توسط شورای نگهبان تأیید شده باشد برای ما محترم است، اما نباید حرم مطهر به محل فعالیت‌های سیاسی و انتخاباتی تبدیل شود.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما