دوشنبه 21 مهر 1404 - Mon 13 Oct 2025
  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • زور آخر حماس و اسرائیل!

  • ادعای سرزمینی یا دیکته زیرزمینی؟!

  • صلح به سبک ترامپ؛ فرمان از واشنگتن، سکوت از تل‌آویو

  • رویداد ملّی «ایران همدل» برگزار شد

  • بی هنران را بگو‌ حجاب قانون خداست

  • ترامپ چگونه آمریکا را بی‌اعتبار کرد؟ فارن‌افرز پاسخ می‌دهد

  • اسنپ‌بک؛ طلاق ایران از غرب و آغاز دوران جدید ژئوپلیتیکی / وقت تغییر پارادایم از غربگرایی به واقع گرایی

  • واقعیت میدانی یا سلاح روانی دشمن؟

  • آقای باهنر، منظورتان چیست؟!

  • افشای شبکه عملیات سایبری اسرائیل در ایران / جعل اخبار بی‌بی‌سی+عکس و سند

  • آیت‌الله خاتمی: راه مقابله با جنایات، مقاومت است

  • آقای ترامپ، سرسختی فلسطینی‌ها را از نتانیاهو بپرس

  • بزرگ فکر کنیم تا در تله جنگ روانی نیفتیم

  • تصویر منتشر نشده سید حسن نصرالله در مسجد جمکران

  • تمام دوربین‌های سر چهار راه‌های ما در اختیار اسرائیل است و لحظه‌ای رصد می‌شوند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 164168
    تاریخ انتشار: 23/آذر/1398 - 13:09
    نماینده سمنان در مجلس، گفت:

    کاندیدا‌ها منشاهزینه‌های انتخاباتی خود را به دستگاه‌های ذیربط اعلام کنند

    نماینده سمنان در مجلس، گفت:در کشور‌های دیگر کاندیدا‌ها هزینه کرد‌های انتخاباتی و منشا آن را به دستگاه‌های ذیربط اعلام می‌کنند که لازم است این موضوع در کشور ما هم اجرایی شود.

    کاندیدا‌ها منشاهزینه‌های انتخاباتی خود را به دستگاه‌های ذیربط اعلام کنند

    در روزهای گذشته با تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این باره به گفتگو نشستیم تا ببینیم برای تبلیغات انتخاباتی چقدر هزینه کرده‌اند. بررسی متوسط حقوق و دریافتی یک نماینده مجلس دهم دیگر گزارش ما در مورد این موضوع بود، تا مشخص شود یک نماینده در 4 سال دوره نمایندگی چه‌میزان دریافتی دارد که برخی از کاندیداها تا میلیاردها تومان برای کسب کرسی‌های پارلمان هزینه می‌کنند.

    احمد همتی نماینده سمنان در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به مباحثی مبنی بر وجود پول‌های کثیف در انتخابات، اظهار داشت: نماینده‌ای که با حمایت مالی غیر متعارف باند یا گروهی خاصی وارد شود، ادامه فعالیت وی نیز در مجلس با رانت‌خواری و باند بازی همراه خواهد بود.

    وی با بیان اینکه فعالیت انتخاباتی کاندیدا‌ها باید شفاف باشد، گفت:روشن بودن روند انتخاباتی کاندیدا‌ها و هزینه کرد‌های تبلیغاتی آنها باعث افزایش اعتماد عمومی شده و سلامت انتخابات را تضمین می‌کند.

    نماینده مردم سمنان در مجلس با تاکید بر اینکه هزینه‌های تبلیغاتی کاندیدا‌ها باید به صورت متعارف باشد، ادامه داد:هزینه کرد‌های غیر متعارف در روند انتخابات و در نهایت بر عملکرد مجلس تاثیر گذار است.

    همتی تصریح کرد: در کشور‌های دیگر کاندیدا‌ها هزینه کرد‌های انتخاباتی و منشا آن را به دستگاه‌های ذیربط اعلام می‌کنند که لازم است این موضوع در کشور ما هم اجرایی شود.

    وی در پاسخ به این پرسش که آیا شما هزینه‌های انتخاباتی خود را اعلام می‌کنید، گفت: بله بنده این کار را انجام می‌دهم. در دوره گذشته اعلام کردم در دوره یازدهم نیز این کار را کرده و منشا هزینه‌های انتخاباتی خود را اعلام می‌کنم.

    نماینده سمنان در مجلس در جواب به این سوال که در حوزه انتخابیه شما کاندیدایی بوده که برای انتخابات هزینه غیر متعارف کند، اظهار داشت: خیر در حوزه انتخابیه بنده کاندیدایی در انتخابات هزینه غیر متعارف نکرده است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما