سه شنبه 14 بهمن 1404 - Tue 03 Feb 2026
  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۴ بهمن

  • وطن فروشی الناز شاکردوست یادتان باشد

  • حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران

  • قیمت دلار و یورو امروز سه شنبه ۱۴ بهمن

  • تمدید قرارداد با بازیکنان کلیدی استقلال

  • از گوساله سامری تا مولوخ؛ ردپای آیین‌های شیطانی در تاریخ و سیاست معاصر آمریکا+عکس و فیلم

  • اورانیوم از ایران خارج نمی‌شود/ آمریکا حمله کند، اسرائیل را می‌زنیم

  • بنایی بر انتقال مواد غنی شده به هیچ کشوری نداریم

  • بازداشت تهیه‌کنندگان بیانیه منتسب به میرحسین

  • رانش هولناک زمین در قاهره / فیلم

  • هرگز نمی پذیریم ایران ناامن باشد و منطقه امنیت داشته باشد

  • آبشار نیاراگا یخ زد /فیلم

  • عراقچی: امیدوارم نتایج دیپلماسی را به زودی ببینیم

  • قم در آستانه نیمه شعبان /عکس

  • بیل گیتس و دختران روسی در اسناد اپستین

  • غزال تیزپای استقلال/ رقیب موردعلاقه پرسپولیس

  • صید ماهی به روش پره در خزر /عکس

  • سفرای تمام کشورهای اروپایی به وزارت خارجه احضار شدند +فیلم

  • آمریکا به داعش کمک می‌کند!+اسناد

  • آموزش شیوه اعتراض توسط «الناز ملک» در جشنواره فیلم فجر+فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 162555
    تاریخ انتشار: 10/آذر/1398 - 15:39
    موسوی

    ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس از ۵۵۰ نفر گذشت

    سخنگوی ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: تا کنون میزان ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس در کل کشور از ۵۵۰ نفر گذشته است.

    ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس از ۵۵۰ نفر گذشت

    سید اسماعیل موسوی  درباره آخرین آمار ثبت نام از داوطلبان انتخابات مجلس، گفت: در پایان هر روز تعداد نامزدهای ثبت نام کرده را اعلام می کنیم، البته تا کنون میزان ثبت نام ها در کل کشور از ۵۵۰ نفر گذشته است.

    وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا تاکنون مشکلی در زمینه ثبت نام از داوطلبان اتفاق افتاده است؟، افزود: خیر- الحمدالله تاکنون هیچ گونه اختلال و یا مشکلی در روند ثبت نام داوطلبان پیش نیامده و در تماسی که با دوستان و همکارانمان در سراسر کشور داشته ایم همه چیز به خوبی در حال برگزاری است.

    سخنگوی ستاد انتخابات کشور همچنین در خصوص آمادگی کنسولگری های ایران برای ثبت نام از داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس، اظهار داشت: یکی از وظایف قانونی ما ثبت نام از داوطلبان خارج از کشور است که در این زمینه هماهنگی های لازم با وزارت امور خارجه انجام شده است.

    موسوی اضافه کرد: طی جلسات متعدد، هماهنگی های لازم صورت گرفت و ابزار این ثبت نام ها توسط دستگاه دیپلماسی فراهم شده است.

    آماری از ثبت نام داوطلبان خارج از کشور به ما ارسال نشده است

    وی تاکید کرد: دستگاه دیپلماسی به تمامی سفارتخانه ها، کنسولگری ها و نمایندگی های سیاسی ایران در خارج از کشور ابلاغ کرده است که اگر فردی به آنها مراجعه کند، ثبت نام را انجام داده و مدارک را اخذ کنند.

    سخنگوی ستاد انتخابات گفت: طبیعتا بعد از اخذ مدارک از سوی آنها مدارک برای بررسی بیشتر و انجام مراحل بعدی برای ما ارسال می شود.

    موسوی در پایان خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ آماری از ثبت نام داوطلبان خارج از کشور به ما ارسال نشده  و اطلاعاتی نیز در سامانه ما ثبت نشده است.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما