دوشنبه 28 مهر 1404 - Mon 20 Oct 2025
  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • زور آخر حماس و اسرائیل!

  • ادعای سرزمینی یا دیکته زیرزمینی؟!

  • صلح به سبک ترامپ؛ فرمان از واشنگتن، سکوت از تل‌آویو

  • رویداد ملّی «ایران همدل» برگزار شد

  • بی هنران را بگو‌ حجاب قانون خداست

  • ترامپ چگونه آمریکا را بی‌اعتبار کرد؟ فارن‌افرز پاسخ می‌دهد

  • اسنپ‌بک؛ طلاق ایران از غرب و آغاز دوران جدید ژئوپلیتیکی / وقت تغییر پارادایم از غربگرایی به واقع گرایی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 159097
    تاریخ انتشار: 14/آبان/1398 - 13:32
    محسن هاشمی

    «محسن هاشمی» کاندیدای مجلس می‌شود؟

    رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه شنیده می‌شود شما در حال فعالیت برای حضور در مجلس آینده هستید گفت: جوسازی نکنید.

      «محسن هاشمی» کاندیدای مجلس می‌شود؟

    محسن هاشمی پیش از آغاز صد و هفتاد و چهارمین جلسه علنی شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران به تشریح جزئیات جلسه روز گذشته خود با محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید پرداخت و گفت: دیروز به دعوت فراکسیون امید جلسه‌ای را با حضور آقایان الویری، رسولی و همچنین ۴۰ تن از نمایندگان برگزار کردیم.

    وی با بیان اینکه قرار بود تا نظر شورا در خصوص جدایی ری از تهران را در این جلسه اعلام کنیم عنوان کرد: جلسه با تأخیر برگزار شد و البته، چون قرار بود صحن علنی مجلس برگزار شود این امکان وجود نداشت که زمان بیشتری را اختصاص دهیم. به همین دلیل و البته من هم با تأخیری نیم‌ساعته به جلسه رسیدم و تعدادی از افراد صحبت‌های خود را مطرح کرده بودند.

    رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: در این جلسه فرماندار و نماینده استاندار صحبت‌هایی را مطرح کردند. فرماندار ویژه ری با جدایی ری از تهران موافق بود، اما نماینده استاندار قوانینی را مطرح و عنوان کرد که امکان جدایی ری از تهران وجود ندارد.

    وی با بیان اینکه آقای الویری هم با این موضوع اعلام مخالفت کرد تصریح کرد: جلسه نتیجه خاصی را به دنبال نداشت، اما در آنجا به شوخی مطرح شد، چون ری دارای سابقه ۸۰۰۰ ساله است و تهران سابقه ۲۰۰ ساله دارد بهتر است اسم تهران را عوض کنیم و آن را ری بگذاریم.

    رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به سؤالی درباره آخرین وضعیت امضای حکم رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و حضورش در شورای شهر تهران (روز یکشنبه) توضیح داد: آقای امرودی مشاور هستند و همیشه به ساختمان شورا رفت‌وآمد دارند. البته من هنوز حکم ایشان را ندیده ام.

    وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه شنیده می‌شود شما در حال فعالیت برای حضور در مجلس آینده هستید گفت: جوسازی نکنید.

    منبع : میزان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما