یکشنبه 05 مهر 1405 - Sun 27 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 98446
تاریخ انتشار: 06/تير/1397 - 09:56
عضو مجلس خبرگان رهبری:

برخی به دنبال ترویج نا امیدی در میان مردم هستند

مشهد- عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: متاسفانه برخی در کشور تلاش می کنند ناامیدی را در میان مردم ترویج دهند.

برخی به دنبال ترویج نا امیدی در میان مردم هستند

آیت الله سید احمد خاتمی سه شنبه شب در جمع زائران حرم مطهر رضوی اظهارکرد: دشمن در شرایط فعلی کشور برای نابودی انقلاب خیز برداشته که راه مقابله با این توطئه وحدت مردم است.
وی افزود: متاسفانه برخی داخل کشور تلاش می کنند ناامیدی را بین مردم رواج دهند در حالی که وضعیت کشور آن جوری که این‎ها می گویند نیست.
امام جمع موقت تهران تصریح کرد: باید مراقب باشیم تا بین مردم و مسئولان تفرقه ایجاد نشود، همه باید بر اساس وحدتی که قرآن آن را تعریف کرده حرکت کنیم، این وحدت به سادگی ایجاد نمی‌‏شود، باید صبر داشت، به دیگران توهین نکرد، شایعه ایجاد نکرد، به دیگران دروغ نسبت ندهیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: افرادی هستند که می خواهند ستون انقلاب را بیندازند که به هدف خود دست نمی یابند زیرا مردم اجازه نمی دهند کسی به انقلاب ضربه بزند.
وی تاکید کرد: پس از پیروزی انقلاب کشور مورد هجوم دشمنان داخلی و خارجی قرار گرفت و ملت ایران توانستند با رهبری امام خمینی(ره) از این بحران‌ها عبور کنند و اکنون نیز باید مطیع رهبری باشیم تا به موفقیت دست یابیم.

منبع : مهر

نظرات بینندگان
نظرات شما