جمعه 06 شهريور 1405 - Fri 28 Aug 2026
  • «پاییز» دوشنبه به شمال ایران می‌رسد

  • تلاش پرسپولیس برای رساندن بازیکن به استقلال

  • کره شمالی؛ «پاسخ قدرتمند» به آمریکا می‌دهیم

  • دشمن دنبال ایجاد اختلاف است؛ همه وحدت را حفظ کنند

  • انهدام باند ‌پیچیده جعل اسناد ‌در ‌بابلسر

  • پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف فرمانده سنتکام

  • بیانیه وزارت خارجه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران

  • تیم ملی بسکتبال برابر نیوزیلند باخت

  • انفجار بمب در مقابل کاخ دادگستری الحسکه سوریه

  • بازداشت ۳۰ لیدر اصلی، مرتبطان و تخریب‌گران اموال مردم در کودتای دی در استان مرکزی

  • عزیزی: تنها مسیر برای آمریکا چیست؟

  • ماست یونانی برای کاهش وزن

  • مردم منطقه راهی جز قدرت، اتحاد و همکاری ندارند

  • وضعیت سربازی بیرانوند امشب مشخص می‌شود

  • قیمت جهانی طلا ۶ شهریور ماه؛ اونس ثابت ماند

  • بختیاری‌زاده: بازی با فولاد برایم ویژه است

  • اگر دشمن حماقت کند شگفتانه‌هایی برای آن‌ها داریم

  • نرخ تورم نقطه به نقطه در مرداد به ۸۹ درصد رسید

  • انفجار جدید در پالایشگاه نفت روسی

  • جشن میلاد پیامبر(ص) هیئت کجا برویم؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 98401
    تاریخ انتشار: 05/تير/1397 - 15:24
    سیاست مجلس:

    کرباسیان خبر داد

    وزیر اقتصاد گفت: صادرکنندگان می توانند ارز خود را در بورس با قیمت توافقی ارائه کنند که کار آن از شنبه آغاز خواهد شد.

    کرباسیان خبر داد

    مسعود کرباسیان وزیر امور اقتصادی و دارایی که در نشست خبری هفتگی سخنگوی دولت حضور یافت، اظهار داشت:

    در شرایط فعلی نخواهیم گذاشت کسی به این مملکت خدشه‌ای وارد کند. در عملکرد سه ماهه دولت در زمینه واردات و صادرات ١١ میلیارد واردات داشتیم که ٢.٧ درصد کاهش داشته که این کاهش نیز به دلیل کالاهای غیرضروری بوده است.
    وی افزود: ١١ میلیارد و ٦٠٠ میلیون دلار نیز صادرات کشور در سه ماه نخست امسال بود که ١٥.٥ درصد رشد داشت. در این زمینه هم مصرف کننده و هم تولیدکننده مورد حمایت قرار گرفته است.
    کرباسیان ادامه داد: نیازهای ارزی کشور در چهار گروه کالایی است که در گروه اول و اولویت دار کالاها را با ارز ٣٨٠٠ تومانی و ٤٢٠٠ تومانی تقسیم بندی کردیم که برابر با ١٨ میلیارد دلار است. گروه بعدی، کالاهای ضروری است که عمدتا مواد اولیه است که ارز آن را از محل صادرات غیرنفتی تامین می کنیم. قطعات منفصله خودرو، ذرت خوراک دامی، برنج، سویا، موبایل، جو، ماشین آلات، کنجاله، لوازم خانگی، روغن دانه، بنزین و اقلام خوراکی از جمله موارد این دو گروه است.
    وزیر اقتصاد با تاکید بر تامین نیازهای ضروری کشور در هر شرایطی، تصریح کرد: صادرکنندگان می توانند ارز خود را در بورس با قیمت توافقی ارائه کنند که کار آن از شنبه آغاز خواهد شد.
    کرباسیان اعلام کرد: قرار است روزانه میزان واردات کالا در سامانه ای اعلام شود تا مردم بدانند چه کسانی کالاها را با چه قیمتی وارد می کنند.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما