یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 95901
    تاریخ انتشار: 10/خرداد/1397 - 17:07
    وزیر راه و شهرسازی

    سفر تفریحی آخوندی به سمرقند و بخارا +عکس

    آخوندی در این سفر ۴ روزه، در روز اول به دیدار با برخی مقامات کشور ازبکستان پرداخته و ۳ روز دیگر را در شهرهای سمرقند و بخارا به تفریح و بازدید از اماکن تاریخی ازبکستان می پردازد.

     سفر تفریحی آخوندی به سمرقند و بخارا +عکس

     عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی کشور در شرایطی که این روزها فضای کشور در گیر افزایش شدید نرخ دلار و همچنین بحران مسئله اعتراضات کامیون داران به خواسته های صنفی است، در ماه مبارک رمضان طی یک سفر ۴ روزه راهی کشور ازبکستان شد.

    در این سفر که همسر آقای وزیر و چند تن از نمایندگان مجلس نیز حضور دارند، روز گذشته ملاقات و گفت‌وگو با مسئولان بخش حمل‌ونقل و ساختمان جمهوری ازبکستان و امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری در این بخش ها در دستور کار قرار گرفت.


    نکته جالب توجه نیز اینجاست که سفر ۴ روزه آخوندی به ازبکستان فقط یک روز کاری بوده و ۳ روز دیگر سفر قرار است به تفریح و بازدید از اماکن تاریخی سمرقند و بخارا صرف شود. تا جایی که پایگاه اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی نیز در این باره نوشته است: آخوندی در جریان این سفر از شهر تاشکند، حوزه تمدن شهری سمرقند و بخارا و امکانات فنی و زیرساخت ریلی شهر ترمذ در مرز افغانستان بازدید به عمل خواهد آورد.

    عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی در شرایطی در راس هیاتی متشکل از نمایندگان مجلس و مسئولان بخش حمل‌ونقل کشور وارد فرودگاه تاشکند، پایتخت جمهوری ازبکستان شد که همسر وی نیز در این سفر با آقای وزیر همراه بود.


    نکته عجیب تر ماجرا اینجاست که در شرایط فعلی دلار، آقای وزیر همراه با تیم ۲۰ نفره خود با یک هواپیمای اختصاصی به کشور ازبکستان رفته است. این در حالی است که به دلیل عدم وجود پرواز مستقیم از ایران به ازبکستان، سفر عباس آخوندی به ازبکستان با یک هواپیمای اجاره ای صورت گرفته است.

    آخوندی در این سفر ۴ روزه، در روز اول به دیدار با برخی مقامات کشور ازبکستان پرداخته و ۳ روز دیگر را در شهرهای سمرقند و بخارا به تفریح و بازدید از اماکن تاریخی ازبکستان می پردازد.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما