سه شنبه 23 تير 1405 - Tue 14 Jul 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 95802
تاریخ انتشار: 09/خرداد/1397 - 20:50
سخنگوی دولت:

اعلام زمان پرداخت پاداش فرهنگیان ومعلمان بازنشسته مشخص شد

سخنگوی دولت گفت: امسال کسری بودجه نخواهیم داشت اما بودجه ٣٨٦ هزار میلیاردی که توسط مجلس تصویب شده است، محقق نخواهد شد.

اعلام زمان پرداخت پاداش فرهنگیان ومعلمان بازنشسته مشخص شد

امسال کسری بودجه نخواهیم داشت اما بودجه ٣٨٦ هزار میلیاردی که توسط مجلس تصویب شده است، محقق نخواهد شد.

به گزارش مهر، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت صبح سه‌شنبه ۸ خرداد در نشست خبری گفت: یکی از پرداخت های سنگینی که در سال جاری خواهیم داشت، پاداش بازنشستگی کارکنان دولت است که حدود ٥ هزار میلیارد تومان آن مربوط به فرهنگیان خواهد بود. برنامه‌ریزی کرده‌ایم ظرف چندماه آینده همه این پرداخت ها صورت گیرد و در خردادماه میزان افزایش حقوق که به دلیل اختلاف تفسیر بین دولت و مجلس در دو ماه گذشته پرداخت نشده بود، توزیع شود.

سخنگوی دولت با بیان اینکه هیچگاه دولت مدعی نیست که مردم مشکل ندارند، اظهار داشت: تنها چیزی که زیاد داریم مشکل است و به رغم موفقیت ها و روندهای مثبت زیاد اذعان می کنیم که مردم ما لیاقت بیشتری دارند. دشمنان سعی می کنند چشمه ما که دلارهای نفتی است بخشکانند، اما تمام تلاش ما نیز این است که مردم با مشکل کمتری مواجه شوند.

وی افزود: تا امروز بیش از ٢٨ هزار میلیارد تومان به طرح های عمرانی بودجه تخصیص داده شده است و مصمم هستیم که در فصل کار طرح های عمرانی‌مان را سرعت ببخشیم

منبع : نو اندیش

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما