یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 94557
    تاریخ انتشار: 27/ارديبهشت/1397 - 18:22
    بانک مرکزی اروپا

    یورو به پایین‌ترین قیمت در ماه اخیر رسید

    پس از انتشار اخباری از تلاش احزاب ایتالیایی برای فشار آوردن به بانک مرکزی اروپا در مورد بدهی این کشور، ارزش یورو به پایین ترین سطح پنج ماه اخیر رسید.

     یورو به پایین‌ترین قیمت در ماه اخیر رسید

     یورونیوز گزارش داد: تا پایان آخرین معاملات بورس های اروپایی، شاخص " فوتسی ۱۰۰" بورس لندن ۴ واحد کاهش اما شاخص "دکس" آلمان ۱۳ واحد و شاخص "کک" فرانسه ۱۰ واحد افزایش یافت. در معاملات امروز، شاخص "ام اس سی آی" بورس های منطقه آسیا-اقیانوسیه به جز ژاپن ۰.۱ درصد کاهش یافت اما شاخص " نیک کی ۲۲۵" ژاپن با افزایشی ۰.۷ درصدی معاملات اولیه را به پایان برد.

    با این حال زیان ها در معاملات بورس های آسیا پس از صعود بورس وال استریت در معاملات دیروز به رهبری نمادهای تکنولوژی محدود بود. در بازار ارز، یورو هر چند با ۰.۱ درصد افزایش به ۱.۱۸۲۲ دلار رسید اما هنوز در پایین ترین سطح پنج ماه اخیر قرار دارد. نگرانی ها از ریسک سیاسی در ایتالیا هم بر بورس ایتالیا و هم ایتالیا اثر منفی داشت؛ چرا که جنبش پنج ستاره و حزب لیگ طبق اسناد فاش شده در تلاش برای فشار به بانک مرکزی اروپا برای چشم پوشی از بدهی ۲۵۰ میلیارد یورویی این کشور هستند.

    بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه داری آمریکا نیز برای نخستین باز از ژوئیه ۲۰۱۱ به ۳.۱۰ درصد رسید و این مساله بر روی اشتهای سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در دارایی های پرریسک تری چون سهام تاثیر گذاشته است. استفان اینس- مدیر بخش آسیا-اقیانوسیه در موسسه " اونادا" گفت: اگر این روند تداوم یابد پایداری یورو در برابر دلار و اوراق قرضه دشوار خواهد شد. شاخص دلار با ۰.۲ درصد افزایش به ۹۳.۲۲۶ واحد رسید. نفت نیز به ۸۰ دلار نزدیک شد و هر بشکه نفت خام برنت به ۷۹.۴۳ دلار رسید.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما