چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • اضافه شدن سه ستاره جوان به استقلال + عکس

  • تصویر ضبط شده مسافر پرواز فلای دبی به اسرائیل / فیلم

  • «زنده‌شور»؛ از راهروهای دادگاه تا مویه‌های اغراق آمیز روی پرده + عکس

  • پرواز دبی - تل آویو؛ روایت‌های متناقض از یک ماجرای هواپیمایی / تصاویری از داخل هواپیمای فلای دبی + فیلم

  • توقف پروازها در پایتخت عربستان

  • صید مهم تهران در تنگه هرمز / فیلم

  • تنبیه ۳ نفتکش متخلف در تنگه هرمز

  • پست فرزند رئیس‌جمهور به مناسبت تولد پزشکیان

  • محاصره لنینگراد ؛ پنجره‌ای به گذشته/ عکس

  • افشای عملیات جدید موساد برای اجماع‌سازی علیه ایران+ عکس و فیلم

  • سردار شهیدی که با عصا راهی جبهه شد+ عکس

  • کاربران آمریکایی: اسکات بسنت باید اخراج شود

  • درگیری‌ها در تنگه هرمز جریان دارد/ آمریکایی‌ها به این درگیری‌ها پاسخ نمی‌دهند

  • بازی سنتی اسب‌سواران قرقیزستان / عکس

  • واردات خودروهای لوکس متوقف شد

  • ای باد صبا کرب و بلا / سلیم موذن زاده

  • تحمیل یک شکست سنگین دیگر به آمریکا توسط ایران

  • شانه زدن مو و تعویض لباس مردگان +16 / فیلم

  • قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد

  • الگوی لبنانی واشنگتن برای دولت الزیدی دردسرساز خواهد شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 94407
    تاریخ انتشار: 26/ارديبهشت/1397 - 14:20
    معارضان سوری:

    معارضان سوری: اشتباه کردیم سلاح برداشتیم

    رئیس هیئت مذاکره کنندگان معارض سوریه با اذعان با اشتباهات خود درباره به دست گیری سلاح در برابر دولت قانونی این کشور، بر لزوم راهکار سیاسی برای حل بحران سوریه تأکید کرد.

    معارضان سوری: اشتباه کردیم سلاح برداشتیم

     «احمد طعمه» رئیس هیئت مذاکره کنندگان معارض سوریه در مذاکرات «آستانه» اظهاراتی را مطرح کرد که موجب انتقاد گسترده در میان معارضان سوری شد.
    طعمه به شبکه خبری «روسیا الیوم» گفت که معارضان سوری با به دست گرفتن سلاح (در برابر دولت سوریه) دچار اشتباه شدند.
        برگزاری نشست بین‌المللی درباره سوریه در سوچی
    وی همچنین اذعان کرد که معارضان سوری در حال حاضر قصد ندارد که جایگزین دولت سوریه شوند.
    این معارض سوری ادامه داد: «بسیاری از فرماندهان نظامی معارض سوری در حال حاضر به راهکار سیاسی متمایل شده‌اند».
    طعمه همچنین خاطر نشان کرد که بیشتر گروههای معارض خود را از گروههای افراطی و تندرو مانند جبهه النصره جدا میکنند.
    وی اذعان کرد که پس از دیدار معارضان با طرف روس، معارضین سوری به این نتیجه رسیدند که روسیه در پی دستیابی به راه حل سیاسی بحران این کشور است.
    طعمه ابراز امیدواری کرد که توافق مناطق کاهش تنش در شهر ادلب به توافق منطقه آتش بس بدل شد.
    رئیس هیئت مذاکره کنندگان معارض سوری در مذاکرات آستانه همچنین هشدار داد که در صورت هر گونه حمله به شهر ادلب، یک فاجعه انسانی رقم خواهد خورد.
    هیئت مذاکره کننده معارض سه شنبه وارد آستانه شدند تا در این مذاکرات شرکت کند. مذاکرات مذکور که نهمین دور آن در آستانه برگزار شد، از روز دوشنبه آغاز و بعدظهر روز گذشته با انتشار بیانیه پایانی، به کار خود خاتمه داد.
    در این مذاکرات کشورهای ضامن یعنی جمهوری اسلامی ایران، ترکیه و روسیه و هیئتهای مذاکره کننده دولتی و معارض سوریه حضور داشتند.
    استفان دی میستورا فرستاده ویژه سازمان ملل در سوریه و یک هیئت از اردن به عنوان ناظر بر این مذاکرات حاضر بودند.
     

    منبع : مشرق

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما