دوشنبه 29 تير 1405 - Mon 20 Jul 2026
  • کانون شهپادهای آمریکا هدف شهاب‌های ایرانی + عکس و فیلم

  • آب شیرین‌کن‌ها پاشنه آشیل کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند یا جنوب ایران؟

  • آمریکا برای اردن هشدار امنیتی ویژه صادر کرد

  • تهران کنارت؛ سوگ مبهم یک نسل معلق

  • پاسخ‌های ما ساختار امنیتی منطقه را متحول کرده است

  • قیمت جدید مرغ امروز یکشنبه ۲۸ تیر

  • ستاره سرخ پوش باز هم در تمرین پرسپولیس حاضر نشد

  • حاشیه‌سازی جدید عادل فردوسی‌پور + عکس و فیلم

  • اصابت موشک ایران به پایگاه نظامی امریکا در اردن / فیلم

  • پل محور رودان - بندرعباس پس حمله آمریکا / عکس

  • عشایر طایفه آتمیانلو در ارسباران / عکس

  • جمع آوری لاشه پهپاد MQ۹ آمریکا توسط سپاه / فیلم

  • تشییع ده‌ها تن از نیروهای حزب‌الله در جنوب لبنان /فیلم

  • تبخیر سرباز آمریکایی با موشک هایپرسونیک ایرانی +عکس و فیلم

  • عوارض خروج از کشور زائران اربعین چه می‌شود؟

  • فیسبوک و اینستاگرام از دسترس خارج شدند

  • تحت لوای رهبری رشید با هم ایستادیم

  • «خطا» نیست، «خط» ستون پنجم است!

  • کالبدشکافی راهبردی طرح آمریکا برای گلوگاه هرمز و پاسخ ایران

  • ترامپ به مردم عادی ضربه می‌زند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 94317
    تاریخ انتشار: 25/ارديبهشت/1397 - 13:18
    خروج واشنگتن از برجام:

    در حال ورود به دوره بلاتکلیفی در خلیج فارس هستیم

    عضو ارشد نیروی دریایی آمریکا با هشدار درباره تحرکات ایران در خلیج فارس، اعلام کرد که به دنبال خروج واشنگتن از برجام، «ما در حال ورود به یک دوره بلاتکلیفی هستیم».

    در حال ورود به دوره بلاتکلیفی در خلیج فارس هستیم

    در ادامه اظهارنظرهای مقام‌های آمریکایی درباره احتمال پاسخگویی ایران به اقدام واشنگتن در خروج از برجام، فرمانده عملیات نیروی دریایی آمریکا هم در این باره اظهارنظر کرد.
    دریاسالار «جان ریچاردسون» روز دوشنبه اعلام کرد که نیروی دریایی آمریکا پس از خروج واشنگتن از برجام، سطح هشدار خود را بالا برده و از نزدیک در حال رصد رفتار ایران در منطقه خلیج فارس است.
    به گزارش رویترز، فرمانده عملیات نیروی دریایی آمریکا به خبرنگاران گفت: «ما دقیقا در حال ورود به یک دوره بلاتکلیفی و تردید هستیم».
    وی افزود: «(ما باید) در وضعیت هشدار باقی بمانیم یعنی منظورم آن است که قدری بیشتر از آنچه ما معمولا در هشدار بودیم، تا برای هر نوع پاسخ یا تحولی جدید یا چیزی شبیه به آن آماده باشیم».
    ریچاردسون همچنین به خبرنگاران گفته که نیروی دریایی آمریکا از زمان اعلام ترامپ مبنی بر خروج از برجام، «هیچ رفتار تحریک‌آمیزی» توسط ایران مشاهده نکرده است.
    این اظهارات پس از بازدید ناوهواپیمابر جورج بوش از ساحل ویرجینیا که در آن نظامیان آمریکا و فرانسه در حال برگزاری مانور آموزشی هستند، صورت گرفت.
    مقام‌های ایرانی بارها در پاسخ به اتهام‌زنی‌های آمریکا درباره «تحرکات ایران در خلیج فارس» اعلام کرده‌اند که این منطقه متعلق به کشورهای این منطقه است و واشنگتن باید به دخالت در امور منطقه پایان دهد.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما