شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 93736
    تاریخ انتشار: 18/ارديبهشت/1397 - 18:15
    مجلس

    نامه نمایندگان مجلس به سران قوا

    حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه از تهیه و تدوین نامه نمایندگان مجلس به سران قوا درباره ضرورت وحدت مسؤولان برای مقابله با تهدیدات خارجی و رفع مشکلات داخلی خبر داد.

    نامه نمایندگان مجلس به سران قوا

    جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نامه‌ای خطاب به سران قوا درباره ضرورت وحدت قوای سه‌گانه برای حل مشکلات مردم نوشتند.

    در همین زمینه، حجت‌الاسلام احد آزادیخواه نماینده مردم ملایر و سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با اعلام این خبر بر ضرورت هماهنگی تمامی قوای سه‌گانه برای رفع مشکلات مردم تأکید کرد.

     
    وی با اشاره به تهدیدات خارجی کشورمان تصریح کرد: در شرایط فعلی مقامات کشورمان باید تمامی اختلاف‌ سلیقه‌ها و مسائل سیاسی را کنار گذاشته و با جدیت به رفع مشکلات مردم بپردازند تا ضمن دفع تهدیدات خارجی دغدغه‌های عمومی هم محقق شود.

    این نماینده مردم در مجلس مبحث یاد شده را یکی از محورهای این نامه عنوان کرد و افزود: در نامه ما به عنوان وکلای ملت در خانه ملت تأکید کرده‌ایم که آمادگی هرگونه همکاری با سایر قوا و نهادهای کشور برای رفع مشکلات مردم به خصوص در حوزه ارز، بیکاری و تأمین نیازهای اساسی داریم.

    «نمایندگان در این نامه خواستار این شدند که قوای سه‌گانه با همبستگی و تشکیل کارگروه‌ها و کمیته‌های لازم با جدیت رفع مشکلات معیشتی مردم را در دستور کار قرار دهند»

    آزادیخواه در پایان تأکید کرد که نمایندگان مجلس ضمن آگاهی از شرایط جامعه اعلام می‌کنند که باید تمامی قوا تمام تلاش خود را با همبستگی و وحدت به کار گیرند تا شاهد ادامه یافتن برخی مشکلات اقتصادی برای مردم نباشیم.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما