پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 92958
    تاریخ انتشار: 08/ارديبهشت/1397 - 12:53
    حسین_شمسیان

    نقدی بر سخنان حاج آقا استراتژیک!

    آقای آشنا از اینکه کیهان به اقدام ضد میهنی آقای ظریف پرداخته عصبانی شده و مدعی شده او فرمانده(!)میدان دیپلماسی است و کیهان از پشت به فرمانده خنجر زده!

    نقدی بر سخنان حاج آقا استراتژیک!

    اقای آشنا نمی تواند متوجه شود صفات فرمانده چیست و اصلا فرمانده یعنی چه!؟ چراکه با این چیزها حداکثر در کتاب ها آشنا شده ! قضای روزگار صندلی بلندِ «ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری» را زیر پای داماد یک وزیر اسبق اطلاعات گذاشته و او احساس دانایی می کند!
    اما خوب است بدانید که آقای ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا گفته بود:
    «نه ایران و نه عربستان سعودی نمی‌توانند هژمون منطقه ما باشند... باید به دنبال منطقه‌ای قدرتمند باشیم،نه دنبال قدرتمندترین بودن در این منطقه(!) ما برای مستثنا کردن یکدیگر و تبدیل شدن به قدرتمندترین در منطقه، منطقه را نابود کرده‌ایم(!) باید این روند را متوقف کنیم»!
    مگر بن سلمان و ترامپ و دیگر وحوش عالم حرفی جز این می گویند!!؟ آنها هم می گویند شما در حال گسترش هلال شیعی هستید و با اینکار منطقه را به آتش کشیده اید! این را  تا بحال نشنیده بودی حاج آقا استراتژیک !!؟
     این ننگ را باید به کجا برد که وزیر خارجه کشورمان پیش آمریکایی ها درد دل می کند و مُهر تایید به حرف آنها می زند که«ما منطقه را نابود کرده ایم»!!
    این چه فرماندهی است که جانفشانی های سربازان خط مقدم جبهه نبرد با داعش را، معادل نابودی منطقه می داند!؟
     کدام فرمانده را سراغ دارید که خون سربازان وطن را سر میز مذاکره،به ثمن بخس بفروشد و حرف دشمن شاد کن بزند!؟
     این چه فرماندهی است که نمی داند نبرد های ما در منطقه، از سر برتری جویی نسبت به عربستان نیست!! یعنی حتی از درک سطح مناقشه هم ناتوان است و آن  را اینقدر پایین می داند!؟
    این چه فرماندهی است که هنوز نفهمیده ما در جبهه جنگ با داعش ، جوابگوی یک جنگ تحمیلی تمام عیار نیابتی هستیم و اگر دفاع نکرده بودیم، ایران هزار بار از سوریه ویران تر شده بود!
    اتفاقا اگر سفیر یک نبرد ، در اردوگاه دشمن حرفی بزند که رزمنده میدان را تضعیف کند،خیانتی آشکار کرده و مستحق مجازات است.
     یادمان نرود، آقای ظریف قبلا در همین شورای روابط خارجی آمریکا، در گفتگو با هاله اسفندیاری،برای توافق هسته ای، گرای انتخاباتی داده و گفته بود:«اگر با ما توافق نکنید،مردم به تندروها رای خواهند داد»! آمریکایی ها هم که دیدند اینها برای ماندن در قدرت، از پرداخت هر بهایی ابا ندارند، برجامی را که فرجامش را می بینیم تقدیم  کردند!



     

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما