دوشنبه 29 تير 1405 - Mon 20 Jul 2026
  • کانون شهپادهای آمریکا هدف شهاب‌های ایرانی + عکس و فیلم

  • آب شیرین‌کن‌ها پاشنه آشیل کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند یا جنوب ایران؟

  • آمریکا برای اردن هشدار امنیتی ویژه صادر کرد

  • تهران کنارت؛ سوگ مبهم یک نسل معلق

  • پاسخ‌های ما ساختار امنیتی منطقه را متحول کرده است

  • قیمت جدید مرغ امروز یکشنبه ۲۸ تیر

  • ستاره سرخ پوش باز هم در تمرین پرسپولیس حاضر نشد

  • حاشیه‌سازی جدید عادل فردوسی‌پور + عکس و فیلم

  • اصابت موشک ایران به پایگاه نظامی امریکا در اردن / فیلم

  • پل محور رودان - بندرعباس پس حمله آمریکا / عکس

  • عشایر طایفه آتمیانلو در ارسباران / عکس

  • جمع آوری لاشه پهپاد MQ۹ آمریکا توسط سپاه / فیلم

  • تشییع ده‌ها تن از نیروهای حزب‌الله در جنوب لبنان /فیلم

  • تبخیر سرباز آمریکایی با موشک هایپرسونیک ایرانی +عکس و فیلم

  • عوارض خروج از کشور زائران اربعین چه می‌شود؟

  • فیسبوک و اینستاگرام از دسترس خارج شدند

  • تحت لوای رهبری رشید با هم ایستادیم

  • «خطا» نیست، «خط» ستون پنجم است!

  • کالبدشکافی راهبردی طرح آمریکا برای گلوگاه هرمز و پاسخ ایران

  • ترامپ به مردم عادی ضربه می‌زند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 92958
    تاریخ انتشار: 08/ارديبهشت/1397 - 12:53
    حسین_شمسیان

    نقدی بر سخنان حاج آقا استراتژیک!

    آقای آشنا از اینکه کیهان به اقدام ضد میهنی آقای ظریف پرداخته عصبانی شده و مدعی شده او فرمانده(!)میدان دیپلماسی است و کیهان از پشت به فرمانده خنجر زده!

    نقدی بر سخنان حاج آقا استراتژیک!

    اقای آشنا نمی تواند متوجه شود صفات فرمانده چیست و اصلا فرمانده یعنی چه!؟ چراکه با این چیزها حداکثر در کتاب ها آشنا شده ! قضای روزگار صندلی بلندِ «ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری» را زیر پای داماد یک وزیر اسبق اطلاعات گذاشته و او احساس دانایی می کند!
    اما خوب است بدانید که آقای ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا گفته بود:
    «نه ایران و نه عربستان سعودی نمی‌توانند هژمون منطقه ما باشند... باید به دنبال منطقه‌ای قدرتمند باشیم،نه دنبال قدرتمندترین بودن در این منطقه(!) ما برای مستثنا کردن یکدیگر و تبدیل شدن به قدرتمندترین در منطقه، منطقه را نابود کرده‌ایم(!) باید این روند را متوقف کنیم»!
    مگر بن سلمان و ترامپ و دیگر وحوش عالم حرفی جز این می گویند!!؟ آنها هم می گویند شما در حال گسترش هلال شیعی هستید و با اینکار منطقه را به آتش کشیده اید! این را  تا بحال نشنیده بودی حاج آقا استراتژیک !!؟
     این ننگ را باید به کجا برد که وزیر خارجه کشورمان پیش آمریکایی ها درد دل می کند و مُهر تایید به حرف آنها می زند که«ما منطقه را نابود کرده ایم»!!
    این چه فرماندهی است که جانفشانی های سربازان خط مقدم جبهه نبرد با داعش را، معادل نابودی منطقه می داند!؟
     کدام فرمانده را سراغ دارید که خون سربازان وطن را سر میز مذاکره،به ثمن بخس بفروشد و حرف دشمن شاد کن بزند!؟
     این چه فرماندهی است که نمی داند نبرد های ما در منطقه، از سر برتری جویی نسبت به عربستان نیست!! یعنی حتی از درک سطح مناقشه هم ناتوان است و آن  را اینقدر پایین می داند!؟
    این چه فرماندهی است که هنوز نفهمیده ما در جبهه جنگ با داعش ، جوابگوی یک جنگ تحمیلی تمام عیار نیابتی هستیم و اگر دفاع نکرده بودیم، ایران هزار بار از سوریه ویران تر شده بود!
    اتفاقا اگر سفیر یک نبرد ، در اردوگاه دشمن حرفی بزند که رزمنده میدان را تضعیف کند،خیانتی آشکار کرده و مستحق مجازات است.
     یادمان نرود، آقای ظریف قبلا در همین شورای روابط خارجی آمریکا، در گفتگو با هاله اسفندیاری،برای توافق هسته ای، گرای انتخاباتی داده و گفته بود:«اگر با ما توافق نکنید،مردم به تندروها رای خواهند داد»! آمریکایی ها هم که دیدند اینها برای ماندن در قدرت، از پرداخت هر بهایی ابا ندارند، برجامی را که فرجامش را می بینیم تقدیم  کردند!



     

    منبع : حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما