یکی از دلالان اصلی فساد مالی در خرید دکل فورچونا معروف به دکل گم شده بازداشت شد. م.ش یکی دیگر از متهمان پرونده دکل 87 میلیون دلاری با دستور مقامات قضایی بازداشت شد." />
شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 9275
    تاریخ انتشار: 08/شهريور/1394 - 12:49

    بازداشت یکی دیگر از متهمان پرونده دکل گمشده

    پایگاه خبری حامیان ولایت/اقتصادی:


    یکی از دلالان اصلی فساد مالی در خرید دکل فورچونا معروف به دکل گم شده بازداشت شد. م.ش یکی دیگر از متهمان پرونده دکل 87 میلیون دلاری با دستور مقامات قضایی بازداشت شد.

    بازداشت یکی دیگر از متهمان پرونده دکل گمشده

    براساس این گزارش، پیش از این نیز از بازداشت یکی از متهمان فساد در شرکت تأسیسات دریایی خبر داده بود که غلامحسین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه چندی بعد این خبر را تأیید کرد.

    این گزارش حاکی است، برای موارد فساد در دوره‌های مختلف مدیریتی شرکت تأسیسات دریایی از زمان تأسیس تاکنون، پیگیری‌های قضایی در حال انجام است و برای دو تن از مدیران عامل سابق این شرکت پرونده‌های قضایی تشکیل شده است.

    بر این اساس، یکی از موارد مربوط به این پرونده‌های فساد، پرداخت پول یک دکل به ارزش 87 میلیون دلار به دلالان دکل بود، اما این دکل هرگز به ایران نیامد و در حال حاضر در خلیج مکزیک در حال حفاری است.

    این گزارش حاکی است، م.ش که به تازگی بازداشت شده نیز در دلالی ابهام‌آمیز این دکل‌ها فعال بوده است.

    براساس این گزارش، پیش از این متن قرارداد رضا طباطبایی دلال اصلی دکل‌ها با آقازاده یکی از وزرای اصلاحات را منتشر کرده بود، در عین حال اسنادی را منتشر کرد که نشان می‌داد پول دکل به طور کامل دراختیار دلال یاد شده قرار گرفته است.

    به گزارش فارس، کمیسیون انرژی مجلس بعد از تغییری که در ترکیب هیأت رئیسه آن از دو سال پیش تاکنون رخ داد، به تحقیق و تفحص درباره شرکت تأسیسات دریایی رأی نداد، اما این تحقیق و تفحص که از سوی بعضی اعضای کمیسیون انرژی طراحی شده است باید در صحن علنی مجلس به رأی گذاشته شود و صحن مجلس درباره آن تصمیم‌گیری کند.

    به گزارش فارس، نماینده طراحی‌کننده تحقیق و تفحص، موارد متعددی از جمله خرید یک شناور، خرید لوله‌های گاز ترش، تأسیس شرکت‌های صوری مانند کیتو و دکل دیگری که در سواحل امارات تبدیل به آهن‌پاره شد را از جمله دلایل انجام این تحقیق و تفحص ذکر کردند.

    گزارش فارس حاکیست در پرونده شرکت تأسیسات دریایی که در طول دولت‌های مختلف معاملات ابهام‌آمیزی در آن اتفاق افتاده، پای مدیرانی از دولت‌های هشتم، دهم و یازدهم به میان آمده است.

    منبع:فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما