چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 92362
    تاریخ انتشار: 01/ارديبهشت/1397 - 12:03
    شرکت ارتباطات:

    مکان استقرار سرورها، ظرفیت IXP داخلی و اینترنت پیام‌رسان‌های داخلی رایگان شد

    مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اینکه یک دهم از خط انتقال و دیتای کشور متکی به استان خراسان رضوی است، گفت: استراتژی شرکت ارتباطات زیرساخت این است که فعالیت‌های ارتباطی را انحصاری نکند تا خدمات با کیفیت و قیمت ارزان ارایه شود.

     مکان استقرار سرورها، ظرفیت IXP داخلی و اینترنت پیام‌رسان‌های داخلی رایگان شد

    صادق عباسی شاهکوه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ارتباطات زیرساخت خراسان رضوی با اشاره به اینکه خراسان رضوی یکی از هشت SC در ایران محسوب می‌شود، گفت: در حدود یک دهم از خط انتقال و دیتا کشور متکی به این استان است و امیدواریم پروژه جدید زیرساخت این استان علی‌رغم تاثیر نوسانات ارزی موجود تا پایان اردیبهشت به پایان رسیده و در هفته ارتباطات افتتاح شود.

    مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه از ابتدای دولت یازدهم تاکنون فعالیت‌های گسترده‌ای در بستر ارتباطی رخ داده است که این امکانات خصوصا درباره اپراتورها قابل مقایسه با قبل نیست، افزود: استراتژی شرکت ارتباطات زیرساخت این است که فعالیت‌های ارتباطی را انحصاری نکند، بلکه خدمات با کیفیت و قیمت ارزان ارایه شود تا انتخاب برتر و اول تمامی ذینفعان بخش باشد.

    او با اشاره به اینکه این باعث افتخار ماست تا سیاست‌های کشور را به بهترین نحو اجرا کنیم، گفت: در راستای حمایت از کالا و خدمات داخلی هم‌اکنون امکانات پیام‌رسان‌های داخلی همچون محل استقرار سرورها، ظرفیت IXP داخلی و پهنای باند و اینترنت را شرکت ارتباطات زیرساخت به صورت رایگان فراهم می‌کند.

    عباسی شاهکوه با بیان اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت، هسته اصلی شبکه ملی اطلاعات است، اظهار کرد: لازم است برای پیاده‌سازی این شبکه آمادگی کامل داشته باشیم و شرایط مناسب برای دارندگان محتوای داخلی را فراهم کنیم.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما