یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 91103
    تاریخ انتشار: 11/فروردين/1397 - 14:45
    فلسطین:

    شرکت مردم یمن و غزه در جایزه بین‌المللی «باروت خیس»

    مردم یمن و غزه در جایزه بین‌المللی باروت خیس برای انتخاب بزرگترین دشمن حقوق بشر در سال 2018 شرکت کردند.

    شرکت مردم یمن و غزه در جایزه بین‌المللی «باروت خیس»

    رای‌گیری جایزه بین‌المللی «باروت خیس» در یمن و فلسطین اشغالی برگزار شد.

    جایزه باروت خیس، جشنواره‌ای بین‌المللی است که طی آن به منفورترین شخصیت سال، جایزه‌ای نمادین تعلق می‌گیرد.

    مردم یمن و فلسطین اشغالی، روز گذشته (30 مارس - 10 فروردین) با حضور در محل رای‌گیری زیر حملات رژیم‌های سعودی و صهیونیستی، رای‌های خود به نامزدهای این جشنواره را به صندوق ریختند.

    شهروندان یمنی در سومین سال حمله عربستان سعودی به این کشور با حضور در میدان تاریخی دروازه «صنعا» به یکی از گزینه‌های دونالد ترامپ، نیکی هیلی و بنیامین نتانیاهو، به عنوان بزرگترین دشمن حقوق بشر در سال 2018 رای دادند.

    فلسطینی‌های ساکن غزه نیز در جریان تظاهرات بزرگ روز گذشته در نواحی مرزی این منطقه با نام «راهپیمایی بازگشت» در این رای‌گیری شرکت کردند.

    حضور پرشور این افراد برای شرکت در جایزه باروت خیس در حالی بود که روز گذشته نظامیان صهیونیست تظاهرات‌کنندگان مرز غزه و جنگنده‌های سعودی شهر صنعا را هدف حملات خود قرار داده بودند.

    یمن

    یمن

    در این جشنواره بین المللی که با همکاری تشکل های مردم نهاد و حقوق بشری در کشورهای مختلف برگزار می شود، در نهایت یک گزینه بعنوان بزرگترین دشمن حقوق انسان در سال  انتخاب خواهد شد.

    پیشتر  ستاد مردمی جشنواره بین المللی باروت خیس در بیانیه‌ای اعلام کرده بود: «این جشنواره هم‌فکری و هم‌افزایی اهل فکر و اهل درد است است برای نمایاندن چهره واقعی زورمداران، پول‌پرستان و مستکبران».

    نامزدهای امسال جشنواره به شرح ذیل هستند:

    1- «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، به خاطر به رسیمت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و حمایت مستمر از جنایات صهیونیست‌ها، تهدید دائمی کشورهای مستقل و تلاش برای ایجاد جنگ و آشوب در هر گوشه از جهان، حمایت از جنایات آل‌سعود در یمن و مشارکت در کشتار مردم بی‌گناه یمن.

    2- «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، به خاطر تهدیدهای همیشگی نظامی علیه کشورهای اسلامی، دستیابی به رکورد کشتار 578 کودک ظرف مدت 51 روز، ادامه اشغال کشور فلسطین و ظلم روزانه علیه مسلمانان و مسیحیان.

    3- «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد، به خاطر حمایت از کشتار مردم مظلوم یمن توسط آل‌سعود و حمایت سرسختانه از جنایات رژیم صهیونیستی.

      «میکائیل دیانی» دبیر جشنواره مردمی باروت خیس پیشتر گفته بود روز 5 اردیبهشت ماه همزمان با شکست آمریکایی ها در حمله به طبس مراسم اختتامیه این جشنواره در یادواره شکست آمریکا در طبس برگزار می شود.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما