سه شنبه 25 شهريور 1404 - Tue 16 Sep 2025
  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90652
    تاریخ انتشار: 29/اسفند/1396 - 11:30
    استقلال

    طوفان در اردوگاه استقلال:اخراج دو ستاره جنجالی از استقلال به دستور شفر قطعی شد/لیست سیاه نقل و انتقالات شفر لو رفت

    وینفرد شفر، همان‌طور که مسئولان استقلال گفته‌اند، لیست شفاهی خود را به باشگاه گفته تا در صورت تمدید قراردادش، سریعاً بازیکنان مورد نظرش را جذب کنند.

    طوفان در اردوگاه استقلال:اخراج دو ستاره جنجالی از استقلال به دستور شفر قطعی شد/لیست سیاه نقل و انتقالات شفر لو رفت

    وینفرد شفر، همان‌طور که مسئولان استقلال گفته‌اند، لیست شفاهی خود را به باشگاه گفته تا در صورت تمدید قراردادش، سریعاً بازیکنان مورد نظرش را جذب کنند. در این بین شایعاتی درباره وضعیت چند بازیکن هم شنیده می‌شود.

     

    ظاهراً اولین بازیکنی که قراردادش فسخ می‌شود، میلاد زکی‌پور است. این بازیکن با آبی‌ها قرارداد دارد ولی این روزها مصدوم است و نمی‌تواند بازی کند. شفر گویا از کیفیت این بازیکن اصلاً راضی نیست و قصد دارد او را کنار بگذارد. شایعات از آن حکایت دارد که شفر حتی به دنبال چند مدافع چپ است و قطعاً در این پست بازیکن می‌آورد.

     

    شایعه داغ دیگر درباره وضعیت مهدی قائدی است. آنچه در ظاهر دیده می‌شود، این است که او نمی‌تواند حالاحالاها بازی کند. علاوه بر مشکل جسمانی، او دادگاهی شده و باید به خاطر تصادف اخیر مقابل قانون پاسخگو باشد. البته وکیل این بازیکن که یک خانم است، تلاش کرده تا ثابت کند مهدی پشت فرمان نبوده ولی تا این لحظه ناکام مانده است.

     

    طبق کروکی اولیه پلیس، قائدی پشت فرمان بوده و اگر این مسئله قطعاً ثابت شود این بازیکن محکومیت سنگینی خواهد داشت و در آن صورت بازگشت دوباره‌‌اش به میادین، با تأخیر زیادی مواجه می‌شود. با توجه به این مشکلات شنیده می‌شود احتمالاً قائدی در لیست استقلال برای فصل بعد نیست. شفر دوست دارد تیمش در آرامش باشد ولی قائدی از زمان حضور او سه بار این آرامش را به هم زد و باعث حاشیه‌سازی برای استقلالی‌ها شد.

     

    بازیکن سومی که شایعات داغی درباره‌‌اش شنیده می‌شود، بویان است. او به تازگی به جمع آبی‌ها ملحق شده ولی به هیچ‌وجه کارایی نداشته است. این بازیکن در همان بدو ورود مصدوم شد و شایعاتی هم درباره چگونگی خریدش به گوش می‌رسید. شفر تصمیم گرفته این بازیکن را هم از لیست تیمش حذف کند تا جا برای جذب یک خارجی دیگر باز شود.

    منبع : خبرورزشی

    نظرات بینندگان
    نظرات شما