یکشنبه 02 آذر 1404 - Sun 23 Nov 2025
  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • وحشت رسانه صهیونیستی از رفتار مقتدرانه ایران در تنگه هرمز

  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90612
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1396 - 11:01
    محمد عبداللهی

    آیا آمریکا رویای حمله به ایران را در سر دارد؟

    ترامپ در حال آماده کردن همه بسترها برای حمله به ایران است. جایگزین تیلرسون ( پمپئو ) یکی از بزرگترین حامیان حمله نظامی به ایران است.

    آیا آمریکا رویای حمله به ایران را در سر دارد؟

    محمد عبداللهی در کانال تلگرامی خود نوشت: برکناری تیلرسون از وزارت خارجه آمریکا مهمترین نشانه این گزاره است که آمریکا برای جنگ و حمله نظامی به ایران مهیا میشود.

    ترامپ در حال آماده کردن همه بسترها برای حمله به ایران است. جایگزین تیلرسون ( پمپئو ) یکی از بزرگترین حامیان حمله نظامی به ایران است. رجوع به آرشیو سخنرانی های او در مقام رئیس سیا نشان میدهد که  ترامپ همراه ترین گزینه ممکن برای حمله نظامی به ایران را بعنوان وزیر خارجه به کابینه دعوت کرده است. قطعات دیگر این پازل را بنگرید:

    مذاکره با رهبر کره شمالی: مذاکره با کره شمالی معنایی جز این ندارد که آمریکا در تلاش برای تعویق جنگ با کیم است تا با فراغ خاطر به گزینه نظامی علیه ایران بیندیشد.


    برگزاری بزرگترین رزمایش نظامی مشترک آمریکا و اسرائیل در منطقه، سفر نتانیاهو به آمریکا و برکناری فوری تیلرسون (بعنوان بزرگترین مخالف جنگ با ایران در اطرافیان ترامپ) و تضمین اسرائیل برای کمک به آمریکا در جنگ با ایران و مثلا نابودی کامل جمهوری اسلامی بعنوان راه حل نهایی.

    سفر بن سلمان به انگلستان و آمریکا برای خرید تسلیحات بیشتر و پر کردن کامل انبار تسلیحات عربستان: اتحاد اعراب و اسراییل و آمریکا و انگلیس با سفر دوره ای اخیر محمد بن سلمان، خبر از استارت فازی جدید از این دسیسه می دهد.

    و در نهایت، بهترین سناریو برای آمریکا حمله به «ایرانِ آشوب زده» است. آشوب در داخل و خارج. در نظر بگیریم که در این هفته سه حمله به سفارتخانه های ما در انگلستان، اتریش و آلمان صورت گرفته است. هدف از این حملات القای بی ثباتی در ایران آن هم در فضایی است که آشوب خیابانی داخلی جواب نداده است.

    آنچه پیداست، نظام باید برای این گزینه احتمالی نیز پیش بینی های لازم را داشته باشد. برجام با شعار ممانعت از جنگ، به قلب راکتور ها سیمان ریخت و روحیه مقاومت را آنچنان به ضعف کشاند که کفتارهای نظام سلطه را به حمله وسوسه کرده است. حفظ آرامش کشور، کمک به تولید و رونق اقتصاد و نیز تقویت توان موشکی و تسلیحاتی کشور، بهترین گزینه برای پیشگیری از هر جنگی است.

    منبع : مشرق نیوز

    نظرات بینندگان
    نظرات شما