یکشنبه 30 آذر 1404 - Sun 21 Dec 2025
  • جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت

  • مهندسی فروپاشی داخلی دشمن از معیشت تا روان جامعه

  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90494
    تاریخ انتشار: 25/اسفند/1396 - 14:58
    آیت‌الله امامی‌کاشانی:

    همه مسئولان به فکر حل مشکلات مردم باشند/ایجاد ناامنی و فشار اقتصادی دو اقدام دشمنان علیه کشور است

    امام جمعه موقت تهران گفت: دشمن امروز با برنامه‌ریزی‌های خود به دنبال ایجاد اضطراب و ناامنی و فشار در مسائل اقتصادی کشور است.

    همه مسئولان به فکر حل مشکلات مردم باشند/ایجاد ناامنی و فشار اقتصادی دو اقدام دشمنان علیه کشور است

    آیت‌الله امامی کاشانی امام‌جمعه موقت تهران در خطبه‌های این هفته نماز عبادی سیاسی جمعه پایتخت اظهار داشت: توکل به خدا باعث موفقیت انسان می‌شود و با توجه به اینکه در آخر سال و نزدیک ماه رجب هستیم، به مردم محتاج و نیازمند کمک کنیم تا سال نیکی داشته باشیم و اگر هم مستمندی را نمی‌شناسیم به کمیته امداد کمک کنیم.

    وی افزود: مسئله امنیت اولین مسئله یک جامعه است و فکر و اعتقاد و معنویت بعد از امنیت است. مسئله بعدی مسئله اقتصادی است سپس شکر مردم نسبت به مسائل الهی و مادی است.

    امامی کاشانی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به دو نعمت معنویت و زندگی و مسائل اقتصادی در کشور دست یافته و باید آنها را نگه داشته و پاس بدارد، البته همانطور که اعلام کردم در معنویت مسئله اول امنیت و بعد توحید است.

    امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به زمان طاغوت و وضعیت سیاسی آن زمان، اظهار داشت: خفقان در آن زمان به حدی بود که اگر فردی مانند مرحوم آقای راشد در تریبون مجلس بسم‌الله می‌گفت و حدیث از پیغمبر نقل می‌کرد، به او تذکر می‌دادند و این نشان‌دهنده وضعیت آن زمان بود.

    امامی‌کاشانی تأکید کرد: دشمن امروز به دنبال دو کار در ایران است، یکی ایجاد اضطراب و ناامنی و دیگری فشار در مسائل اقتصادی است. دشمن مجلسی نمی‌خواهد که نماینده حرفش را با بسم‌الله شروع کند و علیه نظام سلطه سخن بگوید و بیانیه بدهد.

    وی تصریح کرد: دشمن قوه قضائیه‌ای می‌خواهد که کمکش کند نه اینکه وقتی عده‌ای اغتشاش‌گر شلوغ می‌کنند وارد عمل شود و توسط نیروهای امنیتی با آنها برخورد کند. دشمن قوه قضائیه‌ای که رئیس آن مجتهد عادل آقای لاریجانی است نمی‌خواهد. دشمن کشوری که امنیتش توسط نیروهای سپاه و دیگر نیروهای امنیتی ایجاد می‌شود را نمی‌خواهد.

    امام جمعه موقت تهران با اشاره به جایگاه بالای ولایت فقیه در جمهوری اسلامی ایران،‌گفت: به جوانان می‌گویم که اگر زمان و شرایط طاغوت در گذشته ادامه می‌یافت امروز چیزی از ایران باقی نمی‌ماند. کشور ایران از نظر معنویت قابل مقایسه با هیچ کشور دیگری نیست، مگر کشورهایی که بوی ایران به آنها خورده باشد مثل عراق و سوریه.

    امامی‌کاشانی اظهار داشت: همه ما مخصوصاً مسئولان وظیفه داریم که به مردم خدمت کنیم و مشکلات آنها را احساس و در راه حل آنها قدم برداریم و نباید به شرایط فعلی راضی بود.

    وی در پایان از زحمات آیت الله جنتی که 25 سال نمازجمعه تهران را اقامه می‌کرد،‌تقدیر و تشکر کرد.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما