چهارشنبه 26 شهريور 1404 - Wed 17 Sep 2025
  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90493
    تاریخ انتشار: 25/اسفند/1396 - 14:37
    تلویزیون اسرائیل:

    نتانیاهو:ترامپ از برجام خارج می‌شود

    کانال ۱۰ تلویزیون اسرائیل به نقل از منابع آگاه نوشته است که نتانیاهو به اعضای کابینه این رژیم گفته ترامپ در آستانه خروج از توافق هسته‌ای با ایران است.

    نتانیاهو:ترامپ از برجام خارج می‌شود

    کانال ۱۰ تلویزیون اسرائیل به نقل از منابع آگاه نوشته است که نتانیاهو به اعضای کابینه این رژیم گفته ترامپ در آستانه خروج از توافق هسته‌ای با ایران استکانال ۱۰ تلویزیون اسرائیل به نقل از منابع آگاه نوشته است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به اطرافیانش گفته است که آمریکا در آستانه خروج از توافق هسته‌ای با ایران قرار دارد.

    «باراک راوید» خبرنگار این شبکه به نقل از دو عضو کابینه رژیم صهیونیستی که خواسته‌اند نامشان فاش نشود، گزارش داد که نتانیاهو پس از بازگشت از واشنگتن و دیدارش با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، به اعضای کابینه گفته آمریکا احتمالا در ماه می (اردیبهشت) از توافق هسته‌ای با ایران خارج می‌شود.

    به گفته راوید، نتانیاهو در جلسه کابینه اسرائیل، گفته است: «به نظرم ترامپ به لغو توافق هسته‌ای بسیار نزدیک شده است. رئیس‌جمهور در حضور اعضای تیمش، در حضور تمام مقام‌های ارشد دولت به من گفت اگر تغییر چشم‌گیری در این توافق انجام نشود، او توافق با ایران را ترک می‌کند.»

    بنا بر گزارش این رسانه، دیپلمات‌های اروپایی هم ارزیابی مشابهی دارند و حتی به این نتیجه رسیده‌اند که گفت‌وگو با آمریکا برای رسیدن به راهکار جایگزین، احتمالا اتلاف وقت است. به نوشته فارس، دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی گزارش این رسانه‌ها را رد نکرده، اما از اظهارنظر بیشتر و توضیح درباره جزئیات آن خودداری کرده است.

    منبع : حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما