دوشنبه 27 اسفند 1403 - Mon 17 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ما فقط حوثی‌ها را پاسخگو نخواهیم کرد، بلکه ایران و حامیان آن را نیز پاسخگو خواهیم کرد

  • سرقت اردوغان از گاز گلخانه‌ای ایران

  • ناگفته های تجمع حجاب

  • ستاره پرسپولیس بازی تیم ملی را از دست داد

  • لبنان در مسیر عادی‌سازی روابط؟!

  • طرح ترافیکی نوروز از فردا آغاز می‌شود

  • یک ساعت پیش بابا از امامدام انتقاد کردم که چرا باید با آقای منتظری این کار را بکند؟/ مهدی که زندان بود مامان خیلی با بابا دعوا می کرد

  • ما با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم/ اگر با واشنگتن در زمینه انرژی به توافق برسیم، گاز روسیه را به اروپا باز خواهیم گرداند.

  • چها«قاشق‌زنی» چهارشنبه‌سوری در قزوین

  • عجیب ترین پل دنیا در ژاپن

  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • اصرار قلدرها به مذاکره برای تحمیل توقعاتشان است؛ ایران نخواهد پذیرفت/ یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است+ فیلم

  • رونالدو با رکورد جدید و بی نظیر به دیدار استقلال می آید

  • حمایت یک مفسد اقتصادی از موزیک جدید ساسی مانکن/ حنجره‌ شیطانی که فقط برای ابتذال و توهین به مقدسات می‌خواند+عکس و فیلم

  • استقلال با مشکل روبرو شد/سه بازیکن اصلی استقلال غایب هستند+اسامی

  • ترامپ: نامه به رهبر ایران را دیروز ارسال کردم/نمایندگی ایران در نیویورک: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90410
    تاریخ انتشار: 23/اسفند/1396 - 16:37
    صبح امروز

    تأیید ارائه متن استعفای نجفی به هیئت‌رئیسه شورای شهر/ نجفی بعد از استعفا همچنان مدیران را جابه جا می‌کند

    صبح امروز زمزمه‌های استعفای ناگهانی محمدعلی نجفی شهردار تهران در برخی رسانه‌ها منتشر شد.

     تأیید ارائه متن استعفای نجفی به هیئت‌رئیسه شورای شهر/ نجفی بعد از استعفا همچنان مدیران را جابه جا می‌کند

     صبح امروز زمزمه‌های استعفای ناگهانی محمدعلی نجفی شهردار تهران در برخی رسانه‌ها منتشر شد.

    دقایقی پیش نیز برخی رسانه‌ها مدعی شدند یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما از قطعیت استعفای نجفی و برگزاری جلسه فوق‌العاده شورای شهر تهران برای بررسی این موضوع خبر داده است.


    در همین زمینه نژادبهرام عضو شورای شهر تهران  صرفا به این جمله اکتفا کرد که تاکنون چنین موضوعی به اعضای شورای شهر اعلام نشده و جلسه امروز، جلسه پایان سال اعضای شورای شهر است و ربطی به ماجرای استعفا ندارد.

    محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران نیز در این باره گفت: فعلا حرفی در این خصوص نمی‌زنم.

     نجفی در جلسه اضطراری با اعضای شورای شهر/ استعفا قبول می‌شود؟

     از صبح امروز اخباری ضد و نقیض مبنی بر استعفای محمد علی نجفی شهر دار تهران در فضای مجازی منتشر شد و گزارش‌ها حاکی از آن بود که جلسه‌ای فوق‌العاده در شورای شهر تشکیل شده است.


     اما دقایقی پیش برخی اعضای شورای شهر از جمله حجت نظری در پیام توئیتری این خبر را تکذیب کردند.

     هم اکنون شهردار تهران در جلسه فوق‌العاده با اعضای شورای شهر تهران شرکت کرده تا موضوع استعفا بررسی شود.


     یک مقام آگاه در شهرداری تهران اعلام کرد که موضوع استعفای نجفی فعلا نه تایید می‌شود نه تکذیب چرا که همه چیز به نتیجه جلسه مذکور بستگی دارد.

     آغاز جلسه فوق‌العاده شورای شهر تهران

    بعد از اعلام خبر استعفای محمدعلی نجفی شهردار تهران، جلسه فوق‌العاده اعضای شورای شهر تهران در طبقه اول ساختمان شورای شهر بدون حضور خبرنگاران آغاز شده است

     روزنامه قانون مدعی شد: نجفی به علت بیماری سرطان ناچار به استعفا شده است!

     

     

     احمد مسجدجامعی گفت: محمدعلی نجفی استعفای خود را تقدیم هیئت رئیسه شورای شهر تهران کرده است.

    احمد مسجدجامعی با تأیید استعفای شهردار تهران گفت: وی استعفای خود را به شورای شهر تهران ارائه کرده است.

    وی در پاسخ به این پرسش که آیا شورای شهر تهران با استعفای نجفی موافقت می‌کند یا خیر گفت: فرآیند این کار باید بررسی شود.
     این احتمال وجود دارد که جلسه بررسی استعفای نجفی روز یکشنبه هفته آینده در شورای شهر تهران برگزار شود.

    توئیت شهردار تهران همزمان با استعفا/ نگرانی نجفی از ورود و خروج کارکنان

    شهردار تهران بعد از نوشتن استعفا، نگرانی خود درباره ورود و خروج کارکنان شهرداری تهران را توئیت کرد.

     همزمان با مطرح شدن استفعای محمد علی نجفی شهردار تهران در رسانه‌های مختلف و تأیید و تکذیب آن از سوی شورایی‌ها و سکوت معنادار روابط عمومی شهرداری تهران، محمد علی نجفی توئیت می‌کند.

    وی در این توئیت می‌نویسد: «در بعضی از موارد که افراد در شهرداری قبلا کارت تردد نمی‌زدند الزام کردیم ورود و خروج خود را ثبت کنند، بعضی در کمال صداقت گفتند اگر کارت بزنیم به کار‌های دیگرمان نمی‌رسیم. این موضوع صرف نظر از مسأله مدیریتی یک جنبه شرعی هم دارد چرا که پول پرداختی از جیب مردم تهران است».

    نجفی بعد از استعفا همچنان مدیران را جابه جا می‌کند

     

    شهردار تهران امروز استعفا داد اما بعد از ظهر امروز در حکمی اکبر نعمتی را به عنوان سرپرست سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران منصوب کرد.

    شهردار مستعفی تهران ظهر امروز در حکمی اکبر نعمتی را به عنوان سرپرست سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران منصوب کرد.

    شنیده‌ها حاکی از این است که نعمتی حدود 70 سال سن دارد و 11 سال است که بازنشسته شده و یار دیرین خاتمی و موسوی ‌لاری است .

    همچنین بر اساس شنیده‌ها هنوز مبادی حراست حکم نعمتی را تأیید نکرده‌اند اما امروز بسیار عجولانه و همزمان با استعفای شهردار تهران حکم سرپرستی وی زده شده است.

    نجفی تا پایان تعطیلات نوروز شهردار است

     

    مجید فراهانی رئیس کمیته بودجه شورا شهر تهران با تایید استعفای شهردار تهران: الان در حال بررسی ابعاد موضوع در جلسه غیر رسمی شورای شهر هستیم.

    تصمیم گیری در خصوص شهردار جدید نیازمند زمان است لذا اعضای شورا بر ادامه کار شهردار تا انتهای  تعطیلات نوروز توافق جمعی دارند بنا شد استعفا در اولین جلسه رسمی شورای شهر در سال جدید رسما قرائت شده و تصمیم گیری قطعی کنیم


    فراهانی، عضو شورای شهر تهران:استعفای شهردار واقعیت داشت و در جلسه غیررسمی در حال بررسی است/بنا شد استعفا در اولین جلسه رسمی شورای شهر در سال جدید رسماً قرائت شده و تصمیم‌گیری قطعی کنیم.

     مدیرکل حوزه استاندار اصفهان درباره اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌های خبری مبنی بر پیشنهاد اعضای شورای شهر تهران به محسن مهرعلیزاده برای قبول سمت شهرداری پایتخت اظهار داشت: بنده موضوعی در این باره نشنیده‌ام و قضاوتی نمی‌توانم انجام دهم.
     

     محسن هاشمی: از عصر روز گذشته، استعفایی را از شهردار تهران دریافت کردیم

     رئیس شورای شهر تهران:
     نجفی علت استعفا را یک مشکل پزشکی مطرح کرده است
    اگر شهردار تهران توضیحات قانع کننده ای داشته باشد و این استعفا پذیرفته شود، در جلسه ای جایگزین وی را انتخاب خواهیم کرد.
    بدنبال شهردار شدن نیستم. گمانه زنی ها را نشنیده ام. خوب نیست من هم گمانه زنی کنم.

    منبع : تسنیم


    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما