یکشنبه 04 خرداد 1404 - Sun 25 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • یک فرد آگاه در همایش نبود که آخوندی را بازخواست کند؟

  • اینکه بگویند به ایران اجازه غنی‌سازی نمی‌دهیم، غلط زیادی است /شهید رئیسی زبان صادق و عمل خستگی‌ناپذیر داشت + فیلم و صوت

  • ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌ سازی و نیروگاه‌ سازی را مسخره می‌کردند

  • برای چهره‌نگاری شایسته‌، جذاب و با نشاط از معلم کار رسانه‌ای شود/ جدا کردن آموزش و پرورش از دولت معنی ندارد+ فیلم

  • دیپلماسی داروغه: زوال مذاکره و تعامل

  • منیت عاریتی؛ تحقیر در ازای بقا

  • قهرمانان واقعی و انسان‌دوست ایران در دفاع مقدس معرفی شوند+عکس و فیلم

  • آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!

  • لیدرهای ضدانقلاب، ایرانی نیستند؟+فیلم و عکس

  • هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

  • مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

  • ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90329
    تاریخ انتشار: 21/اسفند/1396 - 16:06
    شمخانی عنوان کرد

    تعرض به سفارت ایران در لندن؛ بازی پینگ‌‌پنگ طراحی‌شده توسط دولت انگلستان

    دبیر شورای عالی امنیت ملی تعرض به سفارت ایران در لندن و انفعال پلیس این کشور را بازی پینگ‌‌پنگ طراحی‌شده توسط دولت انگلستان خواند و آن را خوش‌خدمتی دولت این کشور به خرید تسلیحاتی میلیاردی ولیعهد عربستان از این کشور برشمرد.

    تعرض به سفارت ایران در لندن؛ بازی پینگ‌‌پنگ طراحی‌شده توسط دولت انگلستان

    علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح امروز (دوشنبه) در حاشیه بازدید از مجتمع خدمات فناوری دانشگاه صنعتی شریف در مصاحبه‌ای درباره علت انفعال پلیس و دولت انگلیس در تعرض به سفارت کشورمان در لندن گفت: این بازی پینگ پونگ طراحی شده دولت انگلیس بود که همزمان با سفر یکی از رهبران کشورهای منطقه به لندن انجام شد.

    شمخانی تعرض به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن را خوش خدمتی دولت انگلیس به خرید تسلیحاتی میلیاردی ولیعهد عربستان از این کشور دانست که به شکل بسیار مفتضح آن انجام شد.

     عصر جمعه (18 اسفند ماه) چهار هوادار وابسته به یک فرقه تندرو مقیم انگلستان با تعرض به سفارت ایران در لندن وارد بالکن سفارتخانه شدند و به پرچم جمهوری اسلامی ایران اهانت کردند که پس از سه ساعت توسط پلیس انگلستان دستگیر شدند.

    شمخانی در پاسخ به اظهارات ضد ایران و مقاومت اسلامی ولیعهد عربستان گفت: در منطق و ادبیات سیاسی منطقه‌ای ما، رژیم صهیونیستی، آمریکا بابت حمله به عراق و افغانستان و مروجان تروریسم در منطقه شرورند.

    وی افزود:‌رئیس جمهور اسبق آمریکا تلاش کرد لفظ شر را از رژیم اشغالگر قدس بردارد و در مقابل به کشورهایی که نوعاً تامین کننده صلح و ثبات در منطقه هستند اطلاق کرد.

    وی با اشاره به فرافکنی ولیعهد عربستان تاکید کرد: این خطا ناشی از کم عقلی است که زمان باید پاسخ آن را به او بدهد.

    علی شمخانی گفت: متاسفانه حکام سعودی در طول حیات سیاسی خود با ترویج گروه‌های تکفیری، مرزهای خونینی را در جهان اسلام ایجاد کردند.

    دبیر شورای عالی امنیت ملی که با خبرگزاری صدا و سیما صحبت می‌کرد، همچنین در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان به عنوان محور اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: یکی از  نکات مورد تاکید و مرکز ثقل اقتصاد مقاومتی ، شرکت های دانش بنیان است که عنصر اصلی و محوری ساماندهی وضعیت نیروهای انسانی متخصص محسوب می‌شود .

    وی گفت: جمهوری اسلامی ایران در 4 دهه انقلاب توسعه‌ای جهشی در حوزه نیروی انسانی تحصیل کرده داشته است که به نظر می‌آید آنان بیش از آنکه مشکل باشند، راه‌حل‌ هستند.

    شمخانی افزود: همانطور که این نیروهای تحصیل کرده در مقطعی از جنگ، نیروی اساسی موجود و عامل اصلی برتری ایران بر صدام شدند امروز نیز این نیروها که رقمشان 5 میلیون دانشجو است نیروی محرکه و لوکوموتیو اصلی قطار اقتصاد ایران می‌توانند باشند.

    وی با اشاره به بازدید امروزش از دو مرکز علمی دانشگاهی خصوصی و دولتی گفت: در این مراکز ظرفیت‌های بالایی در عرصه دانش بنیان دیدم که نه در جنبه کمی  بلکه در عمل توانسته‌اند قابلیت‌های خوب و راه‌های بسیار مطلوبی برای ایجاد اشتغال و حل مسائل فنی راهبردی ارائه دهند و با هزینه‌های حداقلی کارآمدی بسیار خوبی داشته باشند.

    شمخانی افزود: از دیدن نیروی انسانی شاغل در این مراکز علمی خوشحال شدم به ویژه آنکه دیدم دغدغه ملی جوانان که باید حل معضلات علمی کشور باشد را کاملا مدنظر قرار دارند.

    دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به تزریق بیرونی و غیربومی موضوعات فرعی مانند اینکه دغدغه‌های زنان کشورمان چیست؟ اظهار داشت: بانوان کشورمان در حوزه‌های پیشرو علمی و فنی همچون سایبری، ماهواره ای، موشکی و پهپادی کارهای بسیار خوبی انجام می‌دهند.

    وی گفت: درها بر روی مردان و زنانمان باز است تا افتخار بیشتری را نصیب انقلاب اسلامی ایران کنند.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما