شنبه 15 آذر 1404 - Sat 06 Dec 2025
  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • وحشت رسانه صهیونیستی از رفتار مقتدرانه ایران در تنگه هرمز

  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 90317
    تاریخ انتشار: 21/اسفند/1396 - 14:03
    زنگنه:

    اموال کشف شده از اختلاس‌گر نفتی بیش از مبلغ اختلاس است

    وزیر نفت با بیان اینکه "اموال کشف شده از اختلاس‌گر نفتی بیش از مبلغ اختلاس است"، گفت: خوشبختانه با پیگیری دستگاه قضایی و نیروهای امنیتی، مبلغی بیشتر از اختلاس صورت گرفته، کشف شده است.

    اموال کشف شده از اختلاس‌گر نفتی بیش از مبلغ اختلاس است

     بیژن زنگنه وزیر نفت در حاشیه امضای پنج قرارداد پژوهشی در حوزه اکتشاف نفت با دانشگاه های کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طبق آخرین اطلاعات بدست آمده، فرد اختلاس‌گر بخش اکتشاف شرکت نفت در ترکیه پنهان شده است.

    وی افزود: به نظر می‌رسد مطالبی که درباره فرار این فرد به کانادا مطرح می شود شایعه ای است که خودش منتشر می کند تا در ترکیه به دنبالش نباشند.

    وزیر نفت با بیان اینکه "اموال کشف شده از اختلاس‌گر نفتی بیش از مبلغ اختلاس است"، گفت: خوشبختانه با پیگیری دستگاه قضایی و نیروهای امنیتی، مبلغی بیشتر از اختلاس صورت گرفته، کشف شده است.

    زنگنه در پاسخ به سوالی در خصوص زمان امضای قراردادهای جدید نفتی گفت: هر وقت قرارداد جدیدی امضا کردیم، اعلام می شود.

    وزیر نفت به ملی شدن صنعت نفت و سالرزو آن در 29 اسفندماه اشاره کرد و ادامه داد: ملی شدن صنعت نفت به معنای حاکم شدن ملت ایران بر همه امور صنعت نفت است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی تحقق یافت.

    این عضو کابینه دولت خاطرنشان کرد: ملی شدن صنعت نفت در زمان خودش بیشتر از آنکه یک حرکت صنعتی باشد، یک حرکت سیاسی برای مسلط شدن ملت بر مقدرات این صنعت در کشور بود.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما