چهارشنبه 24 بهمن 1403 - Wed 12 Feb 2025
بانک مسکن جوانان
  • رهبر انقلاب: ۲۲ بهمن امسال یک قیام مردمی بود/ تجلیل رهبر انقلاب از سخنان صریح و راهگشای رئیس جمهور در روز ۲۲ بهمن + فیلم

  • ترامپ کوتاه می‌آید؟!

  • قطره دریاست اگر با دریاست

  • سرمربی موقت استقلال به کار خود در این تیم ادامه می‌دهد.

  • دومین تقابل پس از سه بازی/فروزان دوباره به استقلال رسید! (عکس)

  • پزشکیان: ما را از شهادت نترسانید

  • حضور آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، فرزند رهبر انقلاب در راهپیمایی ۲۲ بهمن+عکس

  • کلام رهبری برای ما فصل‌الخطاب است/ به آمریکا می‌گویم اگر اهل مذاکره‌ای چرا این غلط‌ها را کردی/ همزمان با پیام گفتگو، توطئه علیه ایران امضا می‌کند

  • راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه ۱۴۰۳

  • حضورحماسی ووحدت بخش مردم درجشن انقلاب

  • نماهنگ «ملّت متّحد» به مناسبت راهپیمایی ۲۲ بهمن + فیلم

  • مردم در سردترین روز سال به میدان آمدند /مردم پایتخت آماده خلق حماسه‌ای دیگر+عکس و فیلم

  • پیام تبریک به مدیر جدید ایران خودرو

  • لحن قاطع رهبرانقلاب درباره مذاکره

  • مذاکره با آمریکا «هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه» نیست/ مذاکره هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد+ فیلم

  • رهبر ایران چگونه پیشگام به چالش کشیدن برنامه جهانی ترامپ شد؟

  • ترامپ ۲۰۱۷؛ ترامپ ۲۰۲۵ !

  • قرار بود یک فوتبالیست تعداد تبانی‌ها در فوتبال را بگوید، اما پشیمان شد و نگفت

  • رضا عطاران خطاب به خبرنگاران: از من سؤال نکنید یا حداقل سوالات تستی باشد

  • یک شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم

  • بانک مسکن جوانان
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 89326
    تاریخ انتشار: 05/اسفند/1396 - 17:59
    تحولات میدانی در شمال استان حلب :

    آخرین تحولات میدانی عفرین و مناطق کُردنشین شمال حلب/

    عملیات نیروهای ارتش ترکیه و عناصر تروریستی موسوم به سپر فرات در مناطق کُردنشین شمال استان حلب سوریه وارد چهل و دومین روز شده و درگیری های سنگین در بخش های مختلف شهرستان عفرین ادامه دارد.

    آخرین تحولات میدانی عفرین و مناطق کُردنشین شمال حلب/

     سی ام  بهمن ماه (دوشنبه) تحولات میدانی در شمال استان حلب با ورود نخستین کاروان نیروهای دفاع مردمی سوریه به شهر عفرین تغییر کرد تا پس از ۳۸ روز درگیری سنگین، امیدها برای متوقف کردن تجاوزگری های نیروهای ارتش ترکیه و عناصر تروریستی موسوم به سپر فرات زنده شود.

     دومین کاروان نظامی نیروهای دفاع مردمی سوریه هم دوم اسفنده ماه با وجود تهدیدهای مکرر دولت و ارتش ترکیه از گذرگاه «الزیاره» با استقبال مردم وارد شهر عفرین شدند؛ تعداد نیروهای دفاع مردمی در این کاروان ۴۳۵ تن بود.

     


    استقبال مردم عفرین از نیروهای مردمی سوریه

     


    نیروهای دفاع مردمی سوریه در گام نخست با هماهنگی شبه نظامیان کُرد در مناطق «جندیرس، حومه بلبل و راجو» برای مقابله با نیروهای ارتش ترکیه و تروریست ها مستقر شدند؛ گروه های دفاع مردمی سوریه (قوات الشعبیة) را نیروهای «هنگ نیرب، تیپ امام محمد باقر (ع)، هنگ السفیره و رزمندگان نبل و الزهراء» تشکیل می دهند.

     


    ** ورود نیروهای مردمی سوریه به استان حلب**

     



    شب گذشته، کاروان های حامل کمک های غذایی برای مردم جنگ زده شمال استان حلب هم از گذرگاه «الزیاره» (شمال شهرک نبل) به سمت شهر عفرین ارسال شد که توسط نیروهای ارتش ترکیه و تروریست ها هدف قرار گرفته شدند.

     


    **هدف قراردادن کاروان کمک‌های غذایی از سوی ارتش ترکیه**

     



        یک منبع میدانی در گفت وگو با مشرق از وارد آمدن خسارت های شدید به این کاروان ها خبر داد و افزود: با این حملات روند کمک رسانی به شمال استان حلب متوقف شد؛ در جریان این حملات یک تن شهید و ۵ تن دیگر زخمی شدند.

    وی با بیان این که ارتش ترکیه تاکنون در چند مرحله کاروان های کمک های غذایی را هدف قرار داده است، گفت: ارتش سوریه هم در واکنش به این حملات، مواضع ارتش ترکیه و تروریست ها را با آتش توپخانه سنگین در منطقه اعزاز هدف قرار داد.

     


    **هدف قراردادن کاروان کمک‌های غذایی از سوی ارتش ترکیه**

     


    این منبع میدانی ادعای مقامات دولت و ارتش ترکیه مبنی بر این که شب گذشته کاروان های نظامی را هدف قرار دادند رد کرد و گفت: متاسفانه برخی رسانه‌های معتبر هم بدون هیچ گونه تحقیقی اقدام به ترجمه و باز نشر ادعاهای واهی ارتش ترکیه کردند که غیر قابل قبول است.

    وی با توضیح این که نیروهای دفاع مردمی برای انتقال تجهیزات نظامی هم به شمال استان حلب از نیروهای ارتش ترکیه و تروریست‌ها اجازه نمی‌گیرند، افزود: نیروهای متحد در آینده نزدیک به اشغالگری متجاوزان در شمال استان حلب پایان خواهند داد.

        این منبع میدانی از توافق دیگر میان شبه نظامیان کُرد و دولت سوریه خبر داد و گفت: براساس توافق صورت گرفته، نیروهای کُرد کنترل محله های شمالی شهر حلب را هم به نیروهای سوری واگذار می کنند.



    براساس اطلاعات به دست آمده، نیروهای کُرد در شمال شهر حلب در حال تخلیه مواضع خود هستند و در آینده نزدیک محله های «الهلک، بستان الباشا، الحیدریه، الجندول و عین التل» به کنترل نیروهای ارتش در می آید.

    تاکنون گروهی از نیروهای سوری در محله «بستان الباشا و میدان الجندول» مستقر شده اند و پرچم سوریه را بر فراز ساختمان های افراشته کرده اند؛ با توافق صورت گرفته زندگی عادی به مناطق کردنشین شمال شهر حلب باز می گردد.

     

    عملیات نیروهای ارتش ترکیه و عناصر تروریستی موسوم به سپر فرات در مناطق کُردنشین شمال استان حلب سوریه وارد چهل و دومین روز شده و درگیری های سنگین در بخش های مختلف شهرستان عفرین ادامه دارد.

    نیروهای ارتش ترکیه و عناصر تروریستی در ۴ روز گذشته با پیشروی در محور شمال غرب منطقه اعزاز توانستند مناطق «ایکی دام، جمیله، عروبه و...» را به اشغال خود در بیاورند؛ با تصرف این مناطق، نیروهای اشغالگر از منطقه اعزاز به همرزمان خود در منطقه بلبل متصل شدند.
    *
    از حومه جنوبی منطقه راجو هم خبر می رسد، مناطق «درویشیه، هوبکان، حسن کوکلی و...» در شمال شرق و جنوب شرق کارگاه های «اوشاغلی» به اشغال نیروهای ارتش ترکیه و تروریست ها درآمد.



      آخرین تحولات میدانی حومه غرب و جنوب منطقه «جندیرس» اشاره کرد و گفت: نیروهای ارتش ترکیه و عناصر تروریستی در این محور مناطق «مروان فوقانی، مروان تحتانی، قیله و مدایا» را به اشغال خود درآوردند.

    ، در جریان درگیری های ۴۲ روز گذشته، نیروهای ارتش ترکیه با وجود مجهز بودن به سلاح های پیشرفته، صدها حمله نظامی و همکاری حدود ۳۰ هزار تن از عناصر تروریستی فقط ۵۷ نقطه را در شمال استان حلب به اشغال خود درآورده اند.

    براساس اطلاعات به دست آمده، شمار جان باختگان در مناطق مختلف عفرین به حدود ۱۸۸ تن رسیده و بیش از ۴۵۸ تن زخمی شده اند؛ تلفات نظامیان ارتش ترکیه هم ۴۶ نفر اعلام  و ۱۸۲ تن دیگر هم زخمی شده اند.


    جنگنده های ترکیه در ۶ هفته گذشته بیش از ۶۷۸ مرتبه مناطق مختلف شمال استان حلب (مناطق مسکونی، مساجد، مراکز درمانی، مدارس و...» را در شهرستان عفرین هدف قرار دادند و خسارت های سنگینی به شهروندان وارد کردند.

    منبع : مشرق

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما