چهارشنبه 26 شهريور 1404 - Wed 17 Sep 2025
  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 89320
    تاریخ انتشار: 05/اسفند/1396 - 17:07
    دادستان تهران:

    انتقادبه برخی مسؤلان سابق که از مسببان مشکلات کشور بودند

    دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: کسانی که خود مسبب مشکلات کشور محسوب می‌شوند، امروز که برخی متهمان تحت تعقیب قانونی قرار گرفتند، در مقام دایه مهربان‌تر از مادر هجمه‌های خود را به دستگاه قضایی تشدید کرده‌اند.

    انتقادبه برخی مسؤلان سابق که از مسببان مشکلات کشور بودند

    به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، عباس جعفری دولت‌آبادی در هشتمین همایش تخصصی دادسرا‌های استان تهران با موضوع «بهداشت عمومی و امنیت قضایی»، که با حضور سید حسن هاشمی - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونان وی برگزار شد با اشاره به تشدید هجمه‌ها علیه دستگاه قضا و با انتقاد از برخی افراد که خود به عنوان مسولان سابق دولتی، از مسببان اصلی مشکلات کشور بوده‌اند و حال به قوه قضاییه هجمه می‌برند، اظهار کرد: قوه قضاییه ضامن اجرای عدالت، حفظ آزادی‌های مشروع و حقوق شهروندی است و تضعیف آن به منزله مخدوش کردن اعتماد به مسؤلین کشور است؛ لذا کسانی که خود مسبب مشکلات کشور محسوب می‌شوند، امروز که برخی متهمان تحت تعقیب قانونی قرار گرفته‌اند، در مقام دایه مهربان‌تر از مادر هجمه‌های خود را به دستگاه قضایی تشدید کرده‌اند.

    جعفری دولت‌آبادی با اشاره به اینکه ملت خادمان خود را تشخیص خواهد داد، این هجمه‌ها را ناشی از اقدام دستگاه قضایی در عمل به وظایف خود در تعقیب مفسدان اقتصادی دانست و افزود: آنها فهمیده‌اند که دستگاه قضایی روز به روز به آنها نزدیک‌تر می‌شود و لذا هجمه‌ها روز به روز شدیدتر می‌گیرد و جالب این که حملات آنها به دستگاه قضایی، همگام با هجمه‌های دشمنان خارج‌نشین بر قوه قضاییه است.

    دادستان تهران با اعلام اینکه دستگاه قضایی خود را مصون از اشتباه و ایراد نمی‌داند، حمله‌های پی در پی این عده به دستگاه قضایی را با هدف سلب اعتماد عموم از این قوه دانست تا از این طریق، محاکمه ایادی خود را خلاف عدالت جلوه دهد؛ و در ادامه اظهار داشت: طی سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، سابقه نداشته است در این حد به دستگاه قضایی هجمه شود و علت این امر چیزی نیست جز عزم دستگاه قضایی در مبارزه با فساد.

    وی با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی در مقابله با فساد تبعیض را نمی‌پسندد و همه کسانی که برای آنها پرونده مفتوح شده و یا متخلفانی که تاکنون تعقیب نشده‌اند، دیر یا زود در چرخه محاکمه قرار خواهند گرفت، افزود: این هجمه‌ها اراده قضات را پولادین و محکم‌تر خواهد کرد و معتقدیم اگرچه در بخش عدالت کمبود‌هایی وجود دارد و انتظار مردم از دستگاه قضایی بیش از این است؛ اما توجه به این واقعیت نیز ضروری است که مبارزه با فساد کار دشواری است؛ چرا که حامیان فساد قدرت و نفوذ زیادی دارند و به همین جهت پرونده‌های متضمن فساد با تلاش بسیار به سرانجام می‌رسد.

    جعفری دولت‌آبادی به مردم اطمینان داد که دستگاه قضایی با تلاش بی‌وقفه به کار سخت خود در مبارزه با فساد ادامه می‌دهد و از مردم خواست به قوه قضاییه اعتماد کنند.

    دادستان تهران به کارآمدی ناقص برخی قوانین و مقررات در مبارزه با فساد اشاره و ابراز امیدواری کرد به رغم مشکلات موجود، قضات و دادستان‌ها با درک راه سختی که در پیش دارند، به خوبی عمل کنند؛ به گونه‌ای که عدالت با همه شیرینی آن برای مردم و تلخی‌اش برای دشمنان محقق شود.

    منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی دادسرای عمومی و انقلاب

    نظرات بینندگان
    نظرات شما