شنبه 18 مهر 1405 - Sat 10 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 89298
    تاریخ انتشار: 05/اسفند/1396 - 13:49
    ترامپ:

    ایران احترام مارا نگه نمی‌دارد

    رئیس‌جمهور آمریکا در نشست فعالان محافظه‌کار به انتقاد از توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ پرداخت و مدعی شد که این توافق باعث شده آمریکا ۱۵۰ میلیارد دلار در اختیار کشوری قرار دهد که هیچ احترامی برای آمر

    ایران احترام مارا نگه نمی‌دارد

    «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر با انتقاد از توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 ، مدعی شد که این توافق 150 میلیارد دلار در اختیار کشوری قرار داده که هیچ احترامی برای آمریکا قائل نیست.

    رئیس‌جمهور آمریکا در نشست فعالان محافظه‌کار آمریکا که روز جمعه برگزار شد گفت: «ما از تأیید پایبندی ایران به توافقِ هسته‌ایِ هراس‌آور و یکجانبه برجام خودداری کردیم. توافق وحشتناکی بود.»

    «ترامپ» مدعی شد که توافق هسته‌ای باعث سرریز 150 میلیارد دلار ثروت به سمت ایران شده است و بابت آن از دولت قبلی آمریکا انتقاد کرد. او گفت: «کسی شنیده که شما 150 میلیارد دلار پول به ملتی بدهید که هیچ احترامی برایتان قائل نیست؟»

    او تأکید کرد: «آنها (ایرانی‌ها) همان موقع که دارند توافق را امضا می‌کنند، شعار مرگ بر آمریکا سر می‌دهند. اگر وقتی که مرگ بر آمریکا می‌گویند، من رئیس‌جمهور باشم و بخواهم پای توافقی را امضا کنم، فوراً خواهم گفت مردم، اینجا چه خبر است؟ و آن را امضا نمی‌کنم.»

    ترامپ در ادامه از «جان کری»، وزیر خارجه سابق و باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا نام برد و آنها را «بدترین مذاکره‌کننده»‌هایی خواند که تا کنون دیده است.

    رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد: «اما آنها رویه‌شان را ادامه دادند. [جان] کری این کار را کرد. کری شاید بدترین مذاکره‌کننده‌ای باشد که به عمرم دیده‌ام؛ البته اوباما هم همینطور.»

    وی همچنین مدعی شد که دولت سابق آمریکا، به عنوان بخشی از توافقات برجام 1.8 میلیارد دلار پول نقد در اختیار ایران قرار داده است. او گفت: «نظرتان درباره 1.8 میلیارد دلار پولی که به صورت نقد [به ایران داده شد] چیست؟... برای چه؟ برای چه؟ چرا این کار را کردیم؟»

    ترامپ گفت: «آدم‌هایی که با ما خوب رفتار کنند، ما با آنها خوب رفتار می‌کنیم. کسانی که با ما بدرفتاری کنند، ما با آنها بسیار بدتر از آنچه می‌توانند تصور کنند رفتار می‌کنیم. باید هم  همین‌طور باشد.»

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما