جمعه 02 آبان 1404 - Fri 24 Oct 2025
  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 89298
    تاریخ انتشار: 05/اسفند/1396 - 13:49
    ترامپ:

    ایران احترام مارا نگه نمی‌دارد

    رئیس‌جمهور آمریکا در نشست فعالان محافظه‌کار به انتقاد از توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ پرداخت و مدعی شد که این توافق باعث شده آمریکا ۱۵۰ میلیارد دلار در اختیار کشوری قرار دهد که هیچ احترامی برای آمر

    ایران احترام مارا نگه نمی‌دارد

    «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر با انتقاد از توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 ، مدعی شد که این توافق 150 میلیارد دلار در اختیار کشوری قرار داده که هیچ احترامی برای آمریکا قائل نیست.

    رئیس‌جمهور آمریکا در نشست فعالان محافظه‌کار آمریکا که روز جمعه برگزار شد گفت: «ما از تأیید پایبندی ایران به توافقِ هسته‌ایِ هراس‌آور و یکجانبه برجام خودداری کردیم. توافق وحشتناکی بود.»

    «ترامپ» مدعی شد که توافق هسته‌ای باعث سرریز 150 میلیارد دلار ثروت به سمت ایران شده است و بابت آن از دولت قبلی آمریکا انتقاد کرد. او گفت: «کسی شنیده که شما 150 میلیارد دلار پول به ملتی بدهید که هیچ احترامی برایتان قائل نیست؟»

    او تأکید کرد: «آنها (ایرانی‌ها) همان موقع که دارند توافق را امضا می‌کنند، شعار مرگ بر آمریکا سر می‌دهند. اگر وقتی که مرگ بر آمریکا می‌گویند، من رئیس‌جمهور باشم و بخواهم پای توافقی را امضا کنم، فوراً خواهم گفت مردم، اینجا چه خبر است؟ و آن را امضا نمی‌کنم.»

    ترامپ در ادامه از «جان کری»، وزیر خارجه سابق و باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا نام برد و آنها را «بدترین مذاکره‌کننده»‌هایی خواند که تا کنون دیده است.

    رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد: «اما آنها رویه‌شان را ادامه دادند. [جان] کری این کار را کرد. کری شاید بدترین مذاکره‌کننده‌ای باشد که به عمرم دیده‌ام؛ البته اوباما هم همینطور.»

    وی همچنین مدعی شد که دولت سابق آمریکا، به عنوان بخشی از توافقات برجام 1.8 میلیارد دلار پول نقد در اختیار ایران قرار داده است. او گفت: «نظرتان درباره 1.8 میلیارد دلار پولی که به صورت نقد [به ایران داده شد] چیست؟... برای چه؟ برای چه؟ چرا این کار را کردیم؟»

    ترامپ گفت: «آدم‌هایی که با ما خوب رفتار کنند، ما با آنها خوب رفتار می‌کنیم. کسانی که با ما بدرفتاری کنند، ما با آنها بسیار بدتر از آنچه می‌توانند تصور کنند رفتار می‌کنیم. باید هم  همین‌طور باشد.»

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما