جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 89159
    تاریخ انتشار: 03/اسفند/1396 - 12:26
    سازمان بین‌المللی انرژی :

    توافق اوپک ادامه می‌یابد

    رئیس سازمان بین‌المللی انرژی اعلام کرد کشورهای غیراوپک تا 2 سال دیگر افزایش تولید خواهند داشت و ، کشورهای عضو اوپک مجبور می‌شوند توافق کاهش تولید نفت را خود را همچنان ادامه دهند.

    توافق اوپک ادامه می‌یابد



     رئیس سازمان بین‌المللی انرژی می‌گوید از آنجایی که تولید نفت در کشورهای غیراوپک نظیر آمریکای شمالی، برزیل و مکزیک افزایش یافته، کشورهای اوپک مجبور خواهند بود توافق اخیر خود را تا دو سال دیگر ادامه دهند.

    فاتح بیرول ادامه داد افزایش عرضه نفت از سوی کشورهای غیر اوپک طی ۲ سال آینده نیاز بازار را پوشش خواهد داد و همین مسئله سبب می‌شود که توافق اوپک مبنی بر کاهش تولید نفت همچنان ادامه یابد.

    کشورهای تولیدکننده نفت طی ۲ سال گذشته توافق کرده‌اند که تولید روزانه را ۱.۸ میلیون بشکه کاهش دهند. این توافق بین کشورهای اوپک و روسیه حاصل شد.

    توافق کاهش تولید نفت به این دلیل انجام شد که قیمت نفت از ۱۲۰ دلار در هر بشکه به ۳۰ دلار رسیده بود و آنها با این اقدام می‌خواستند قیمت را افزایش دهند که تا حدود زیادی موفق شدند و قیمت به بیش از ۷۰ دلار رسید.

    فاتح بیرول در مصاحبه تلویزیونی با بلومبرگ اعلام کرد که عرضه‌های جدید نفت از سوی کشورهای غیر اوپک طی سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ ایجاد شود.

    وی معتقد است طی سال‌های آینده بازار نفت با مشکل جدی مواجه خواهد شد به طوریکه پیر شدن میادین نفت و کاهش سرمایه‌گذاری‌ها در کنار افزایش تقاضا تا حدود زیادی بازار را نامتعادل خواهد کرد.

     

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما