چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 87945
    تاریخ انتشار: 18/بهمن/1396 - 11:53
    اخبار کوتاه

    از جعل عنوان سردار تا عکس با لباس داعش

    فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از دستگیری مامور قلابی و دو همدستش خبر داد. متهمان از عنوان سردار پلیس و داعش برای اقدامات مجرمانه خود استفاده می‌کردند.

     از جعل عنوان سردار تا عکس با لباس داعش

     غلامعباس غلامزاده در تشریح ماجرا گفت: در پی تماس تلفنی یکی از شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر این که فردی خود را مامور مبارزه با مواد مخدر معرفی کرده و قصد بازرسی از منزل وی را دارد، موضوع در دستورکار ماموران فرماندهی انتظامی بخش لاران قرار گرفت.

    وی افزود: پس از هماهنگی با مقام قضایی، ماموران فرد مورد نظر و دو نفر از همدستانش را شناسایی و خودروی آنان را متوقف کردند. یکی از آنها خود را مامور مبارزه با مواد مخدر معرفی کرد و مدعی شد در کلانتری 16 منظریه مشغول به خدمت است.

    فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: در ادامه مشخص شد متهمان جعل عنوان کرده‌اند و از آنان تصاویر بسیاری از جمله عکس سرتیپی، عکس سرهنگی با خودروی رونیز فرماندهی، عکس با مقامات لشکری و کشوری، چند تصویر با لباس گروهک تروریستی داعش و کارت شناسایی داعش، پاسپورت کشور عراق، چند حکم ورود به منزل و مخفیگاه و جلب، چند نامه آرم‌دار ناجا از کلانتری‌های مختلف از جمله 16 منظریه و کلانتری اصفهان و... کشف شد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما