یکشنبه 25 مرداد 1405 - Sun 16 Aug 2026
  • ترامپ از حمله به کوبا عقب‌نشینی کرد!

  • محاصره دریایی علیه ملت ایران ۱۰۰ روزه شد

  • خسارات زلزلۀ ۷.۷ ریشتری در اندونزی /فیلم

  • ایران؛ روایت ایستادگی و سربلندی / عکس

  • حمله یمن به مواضع مزدوران عربستان در لحج و مأرب

  • اقیانوس در قاب برترین عکاسان جهان / عکس

  • سه خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • قیمت خودرو های داخلی امروز شنبه ۲۴ مرداد

  • مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • واکنش روسیه به گزافه‌گویی ترامپ درباره تنگه‌هرمز

  • خاطرات رهبر شهید از همزیستی صمیمانه با مردم بلوچ

  • نقش ایران و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

  • دو حمله هوایی شدید به شهرک دیرالزهرانی لبنان + فیلم

  • چرا ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با هم ادغام شدند؟

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • دومین خرید گران پرسپولیس را بشناسید

  • بازی عجیب قلعه‌نویی و مهدی تاج

  • ایران و تاجیکستان پای قرارداد نفتی بلندمدت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 87518
    تاریخ انتشار: 15/بهمن/1396 - 12:14
    بین الملل؛

    واکنش آمریکا به سرنگونی جنگنده روسی

    دولت آمریکا با ابراز نگرانی از سرنگونی جنگنده روسی در سوریه، مدعی شده است که سیستم موشکی ضدهوایی قابل حمل را در اختیار معارضان سوری قرار نداده است.

    واکنش آمریکا به سرنگونی جنگنده روسی

     ایالات متحده آمریکا تکذیب کرده است که همپیمانانش در سوریه را به سلاح‌‌های زمین به هوا مجهز می‌کند. سخنگوی وزارت دفاع آمریکا( پنتاگون) می‌گوید کشورش دوشادوش همپیمانان در سوریه، بر مبارزه با داعش متمرکز می‌شود.

    این وزارتخانه افزود، واشنگتن اطلاعات درباره ساقط شدن یک جنگنده روسیه توسط یک سیستم موشکی ضدهوایی قابل حمل، را بررسی می‌کند.

    از سوی دیگر، «هیدر نائورت» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: «ایالات متحده هرگز موشک‌های زمین به هوا، که قابل حمل باشد را در اختیار هیچ گروهی در سوریه قرار نداده است. ما از کاربرد این نوع سلاح بسیار نگران هستیم.»

    نائورت افزود: «راه‌حل این خشونت‌ها بازگشت به فرآیند ژنو در سریع‌ترین زمان ممکن است ما از روسیه می‌خواهیم به تعهدات خود در این‌باره عمل کند.»

    در این میان، گروه تحریرالشام ( جبهه النصره سابق)، مسوولیت سرنگونی جنگنده روسی را برعهده گرفته و گفته که این هواپیما را با استفاده از سیستم ضدهوایی دوش پرتاب هدف قرار داده است.

    یکی از فرماندهان جبهه النصره در بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی، اعلام کرد که عناصر این گروه جنگنده روسی را در شهر «سراقب» در استان ادلب واقع در شمال غرب سوریه ساقط کردند.

    در همین حال، وزارت دفاع روسیه با تایید خبر سرنگونی هواپیمای خود، گفته که این جنگنده در منطقه تحت کنترل گروه تروریستی جبهه النصره ساقط شده است.

    در بیانیه این وزارتخانه آمده است: «خلبان هواپیمای سوخوی- 25 پس از درگیری با تروریست‌ها کشته شد.»

    وزارت دفاع روسیه می‌افزاید که بر اساس اطلاعات اولیه، این جنگنده توسط یک سیستم موشکی ضدهوایی قابل حمل سرنگون شده است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما