پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 86402
    تاریخ انتشار: 04/بهمن/1396 - 17:31
    اجتماعی:

    آخرین جزئیات رمزخوانی جعبه سیاه نفت‌کش ایرانی

    سخنگوی شرکت ملی نفتکش از استخراج اطلاعات جعبه سیاه سانچی و ارائه یک نسخه کپی به همه ذی‌نفعان خبر داد و گفت: رمزخوانی و بازگشایی کدهای اطلاعات آغاز شد.

     آخرین جزئیات رمزخوانی جعبه سیاه نفت‌کش ایرانی

    محسن بهرامی سخنگوی شرکت ملی نفتکش در تشریح آخرین جزئیات رمزخوانی VDR یا همان جعبه سیاه نفت‌کش سانچی، بیان کرد: امروز VDR سانچی باز شد که کاملاً سالم بود و اطلاعات از آن استخراج شد.

    وی ادامه داد: پس از بازگشایی باید اطلاعات رمزگشایی شود چون این اطلاعات کدگذاری شده‌اند و طبق پروتکل‌ها به هر یک از ذینفعان یک کپی از این اطلاعات ارائه می‌شود.بهرامی ادامه داد: بررسی این اطلاعات توسط کارشناسان انجام می‌شود و همه نکات VDR جزء به جزء بررسی می‌شود.

    سخنگوی شرکت ملی نفتکش با بیان اینکه رمزگشایی از اطلاعات و کدهای VDR به سرعت انجام می‌شود، گفت: آن چه که زمان‌بر است این است که این اطلاعات باید کنار هم گذاشته شود تا مشخص شود دلیل وقوع حادثه چه مواردی بوده است.

    بهرامی ادامه داد: این اطلاعات شامل اطلاعات نوار مکالمات کاپیتان کشتی‌ها، عمق‌یاب، اطلاعات رادارها، موقعیت مکانی و غیره است که کنار هم چیده و دسته‌بندی می‌شود تا نحوه وقوع حادثه مشخص شود.سخنگوی شرکت ملی نفتکش تأکید کرد: این مورد کارشناسی دقیق می‌طلبد و نیازمند کارشناسانی است که روی عرشه کار کرده‌ و کشتی‌ را می‌شناسند.

    سخنگوی شرکت ملی نفتکش در پاسخ به این سؤال که آیا VDR فله‌بر کریستال اطلاعات آخرین لحظه‌ها قبل از وقوع حادثه را ثبت کرده است؟ گفت: VDR کریستال سالم بود و از ساعاتی قبل از وقوع حادثه اطلاعات را ثبت کرده است و این نیاز ما را رفع می‌کند.

     یک فروند کشتی متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران و تحت پرچم کشور پاناماست که حامل 114 هزار تن میعانات گازی و سوخت (111 هزار تن بار و 3 هزار تن سوخت سانچی) از مبدا بندر عسلویه به کره جنوبی بود، روز 16 دی‌ماه در ساعت 16:30 به وقت تهران در محدوده دریایی چین (160 مایلی بندر شانگهای چین) با کشتی فله‌بر چینی (کریستال) تصادف کرد و بر اثر این اتفاق کشتی نفتکش دچار انفجارهای متعدد و حریق و سپس غرق شد؛ 32 خدمه این نفتکش همه در این حادثه جان باختند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما