جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • کالبدشکافی جنگ با تیغ رسانه آمریکایی

  • طلای جهانی در مسیر ثبت کاهش هفتگی

  • ترامپ اعضای کمیسیون فدرال را برکنار کرد

  • رشد قیمت جهانی نفت

  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 86320
    تاریخ انتشار: 03/بهمن/1396 - 19:57
    اخبارویژه

    رضا ربع پهلوی به دنبال ترویج جاذبه‌های جنسی در ایران

    رضا ربع پهلوی که در اتفاقات اخیر خود را به عنوان رهبر مخالفان معرفی کرده

    رضا ربع پهلوی به دنبال ترویج جاذبه‌های جنسی در ایران

    رضا ربع پهلوی که در اتفاقات اخیر خود را به عنوان رهبر مخالفان معرفی کرده و هفته گذشته پس از شکست پروژه مشترکشان با سردمداران آمریکا و ال سعود برای جنگ داخلی در ایران در اتفاقی عجیب با ادعاهای قبلی خود و طرفدارانش با وجود این که می دانست از یک تروریست  به عنوان یک مخالف مصلح نام برده بود اخیرا مصاحبه ای با مجله فوربس انجام داده و در این مصاحبه ضمن

    تعریف و تمجید از ظرفیت های ایران کشور ایران را کشوری س ک س ی دانسته که جذابیت های بسیار زیادی دارد!!!


    به نوشته پایگاه خبری «فوربس» رضا ربع پهلوی که طرفداران اش وی را رضا منتظر السلطنه می نامند گفته در بهترین حالت منابع در ایران به خوبی مدیریت نشده و در بدترین حالت باید گفت که غارت شده است.



    رضا پهلوی تاکید کرده برای اینکه ایران تبدیل به یکی از جذاب‌ترین کشورها برای سرمایه‎گذاری شود هیچ مشکلی وجود ندارد ولی بسیاری از سرمایه‌گذاران در این مورد تردید دارند. او گفته «جای تعجب نیست که فساد اداری و ریسک سرمایه‎گذاری ناشی از تحریم‎ها و قوانین ایالات متحده بر دغدغه مدیران بیافزاید».


    رضا پهلوی هم چون مادر و پدرش و عمه اش روابط جنسی بسیار زیادی را تجربه کرده و بر اساس نوشته ها و خاطرات احمد علی انصاری یکی از نزدیکان خانواده پهلوی در سال هایی که ایران و بوده بارها با زنان شوهر دار ارتباط جنسی داشته و حتی در دوران تبعید در مراکش و آمریکا با زنان زیادی که عمدتا شوهر دار بوده اند روابط آزادی را تجربه کرده.


    این هرزگی جنسی در روابط پهلوی ها قدمتی دیرینه دارد برای مثال احمد علی مسعود انصاری در خاطراتش می نویسد که حتی رضا پهلوی به دوست دختر برادرش هم چشم داشت و یک بار بر خلاف رضایت علیرضا نامزدش را از چنگش درآورد و به دلیل این که جایگاه بالاتری نسبت به وی داشت علیرضا نتوانست در برابر درخواست او امتناع کند و برخی از منابع نزدیک این خانواده می گویند مرگ علیرضا نیز نهایتا به دلیل همین اختلافات بر سر زن مورد علاقه وی بوده و به نوعی ربع پهلوی سر وی را زیر آب کرد.


    بنابراین نباید از فردی که به دلیل تصاحب نامزد برادرش سرش را زیر آب می کند تعجب کرد که کشورش را از نظر جنسی دارای جذابیت ببیند چرا که افرادی مثل وی تنها به این گونه مسائل فکر می کنند.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما